Hoe City Fitness-lidmaatschap opzeggen | City Fitness Lidmaatschap Annulering ❤️ Officieel 2023 (2023)

Inhoudsopgave

Ben je niet in staatHoe u uw City Fitness-lidmaatschap kunt opzeggenen twijfelt u over de te volgen stappen?

Als u de stad uitgaat, geen tijd heeft om te trainen of een nieuw fitnesscentrum wilt uitproberen, kan het opzeggen van uw City Fitness-lidmaatschap een eenvoudig proces zijn als u weet wat de juiste stappen zijn die u moet nemen.

In dit artikel gaan we aan de slagHoe u uw City Fitness-lidmaatschap kunt opzeggen, of u nu liever online, telefonisch of per post opzegt.

Hoe City Fitness-lidmaatschap opzeggen | City Fitness Lidmaatschap Annulering ❤️ Officieel 2023 (1)

We zullen ook antwoorden geven op enkele veelgestelde vragen over het opzeggen van City Fitness-lidmaatschappen om u te helpen een beter geïnformeerde beslissing te nemen.

Laten we beginnen metHoe u uw City Fitness-lidmaatschap kunt opzeggenproces!

Wat is het annuleringsbeleid van City Fitness?

Het is mogelijk dat de annuleringsvoorwaarden van City Fitness verschillen, afhankelijk van de voorwaarden van het lidmaatschapscontract.

Bepaalde contracten vereisen mogelijk dat leden de volledige looptijd van het contract voltooien voordat ze worden opgezegd, terwijl andere overeenkomsten voortijdige opzegging mogelijk maken, met de mogelijkheid van een vergoeding of boete.

Het is essentieel om de voorwaarden van het lidmaatschapscontract door te lezen om de voorwaarden van uw contract en het annuleringsbeleid te kennen.

Als u de voorwaarden van uw City Fitness-lidmaatschap wilt annuleren, moet u mogelijk een en alle details opgeven, zoals uw volledige naam en contactgegevens, inclusief uw lidmaatschapsnummer en account-ID.

U moet ook de redenen opgeven waarom u dit lidmaatschap opzegt, dat u wilt dat uw lidmaatschap wordt opgezegd, en alle contributies of kosten die voorafgaand aan de opzegging moeten worden betaald.

De mogelijkheid dat u uw geld terugkrijgt als u het City Fitness lidmaatschap opzegt, is afhankelijk van de voorwaarden van uw lidmaatschapscontract.

Redenen om het City Fitness Lidmaatschap op te zeggen

Er kunnen verschillende redenen zijn om te overwegen om het lidmaatschap van je City Fitness lidmaatschap te beëindigen. De meest voorkomende redenen zijn:

 • Verhuizing naar een andere locatie waar geen City Fitness sportschool in de buurt is
 • De financiële beperkingen of het onvermogen kunnen
 • Een gebrek aan interesse of tijd om te trainen
 • Blessures of gezondheidsproblemen waardoor je niet meer kunt sporten
 • Ontevreden over de faciliteiten van het fitnesscentrum of de aangeboden diensten

Hoe u uw City Fitness-lidmaatschap online kunt opzeggen

Online je City Fitness lidmaatschap opzeggen of opzeggen gaat eenvoudig en snel. Dit zijn de te volgen stappen:

 1. Log in op het account dat je hebt aangemaakt op je City Fitness account op de website
 2. Ga naar "Account" en selecteer "Lidmaatschap".
 3. Klik op "Lidmaatschap opzeggen"
 4. Volg de aanwijzingen op het scherm om het annuleringsproces te voltooien.

Hoe u het lidmaatschap van City Fitness persoonlijk kunt opzeggen

U kunt uw City Fitness lidmaatschap ook persoonlijk opzeggen of beëindigen door naar elke City Fitness locatie te gaan. De te volgen stappen:

 1. Bezoek je plaatselijke City Fitness-sportschool waar je je hebt aangemeld om lid te worden
 2. Vraag om een ​​vertegenwoordiger van de klantenservice te spreken
 3. Vul het annuleringsformulier in en stuur het terug naar de vertegenwoordiger.
 4. Volg eventuele aanvullende instructies van de vertegenwoordiger op.

Controleer ook:Stadsfitnessprijzen

Hoe u uw City Fitness-lidmaatschap telefonisch kunt opzeggen

Het telefonisch opzeggen of opzeggen van je City Fitness lidmaatschap kan een snel en efficiënt alternatief zijn. De te volgen stappen:

 1. Neem gratis contact op met het klantenservicenummer van City Fitness zoals vermeld in uw lidmaatschapscontract.
 2. Volg de instructies om verbinding te maken met een vertegenwoordiger van de klantenservice
 3. Vermeld uw volledige naam, evenals uw lidmaatschapsnummer en de reden voor het beëindigen van uw lidmaatschap.
 4. U moet de datum bevestigen waarop u uw lidmaatschap wilt laten verwijderen
 5. Ontvang een bevestiging van de vertegenwoordiger van de klantenondersteuning dat uw lidmaatschap is opgezegd

Het is cruciaal om te onthouden dat annuleringsvoorwaarden kunnen verschillen afhankelijk van de voorwaarden in uw overeenkomst met het bedrijf.

Zorg ervoor dat u uw contract leest en op de hoogte bent van de voorwaarden van uw contract voordat u besluit uw lidmaatschap op te zeggen.

Bovendien moet u uw annulering nauwkeurig bijhouden, inclusief de datum en eventuele bevestigingsnummers die door de medewerker van de klantenservice zijn verstrekt.

Hoe u uw City Fitness-lidmaatschap per post kunt opzeggen

Stel dat u uw City Fitness lidmaatschap per post wilt opzeggen of opzeggen en stuur dit per e-mail richting het hoofdkantoor van City Fitness. Dit zijn de te volgen stappen:

 1. Stuur een brief met uw voornemen om uw lidmaatschap op te zeggen.
 2. Vermeld uw volledige identiteit, lidnummer en contactgegevens in uw brief. Vermeld uw volledige naam, lidmaatschapsnummer en contactgegevens in de
 3. Stuur de brief naar het kantooradres van City Fitness volgens uw lidmaatschapsovereenkomst.
 4. U dient te wachten op de bevestiging van City Fitness dat uw lidmaatschap is opgezegd

Welke informatie is nodig om het City Fitness-lidmaatschap op te zeggen?

Wanneer u besluit uw City Fitness-lidmaatschap te beëindigen of te herroepen, kan het zijn dat u enkele of alle details moet verstrekken:

 • Uw naam, volledig adres en contactgegevens
 • Uw lidmaatschapsnummer of account-ID
 • De reden waarom je je lidmaatschap moet opzeggen
 • De datum waarop je je lidmaatschap verwijderd wilt zien
 • Eventuele openstaande contributies of kosten die voorafgaand aan de annulering moeten worden betaald

Waarom is het zo moeilijk om een ​​sportschoolafspraak te annuleren?

Het opzeggen van een lidmaatschap van een sportschool kan om verschillende redenen vaak een uitdagend en stressvol proces zijn.

Een van de belangrijkste redenen zou het feit kunnen zijn dat lidmaatschapskosten voor sportscholen meestal zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat leden gedurende langere tijd toegewijd blijven aan hun fitnessactiviteiten.

Dat betekent dat veel sportschoolcontracten zijn opgesteld als langetermijncontracten met rigide annuleringsvoorwaarden die ingewikkeld en verwarrend zijn om te begrijpen.

Bovendien zouden sportscholen tactieken kunnen gebruiken, zoals het lidmaatschap moeilijk opzeggen, leden vragen om gedetailleerde documenten in te dienen of de mogelijkheid bieden om slechts een paar opzegmogelijkheden te bieden, zoals persoonlijk of via de post.

Deze methoden kunnen het opzeggen gecompliceerd en langdurig maken, wat leden kan ontmoedigen om op te zeggen en ervoor kan zorgen dat ze na verloop van tijd voor hun lidmaatschap betalen.

Lees verder:City Fitness gastenpas

Kunt u het lidmaatschap van City Fitness op elk moment opzeggen?

Volgens de voorwaarden van uw lidmaatschapscontract kunt u uw City Fitness-lidmaatschap al dan niet op elk moment beëindigen of annuleren.

Sommige overeenkomsten vereisen dat leden de volledige looptijd van hun contract voltooien voordat ze kunnen opzeggen, terwijl andere overeenkomsten vroegtijdige opzegging mogelijk maken met boetes of vergoedingen.

Het is essentieel om de lidmaatschapsovereenkomst door te lezen om de details van het door u ondertekende contract volledig te begrijpen.

Zijn er annuleringskosten?

Of er annuleringskosten verbonden zijn aan City Fitness-lidmaatschappen, hangt af van de voorwaarden van uw lidmaatschapscontract.

Bepaalde contracten kunnen de betaling van een opzegvergoeding vereisen, terwijl dat bij andere contracten niet het geval is.

Het is essentieel om de voorwaarden van de overeenkomst die je met je lidmaatschap hebt ondertekend door te nemen om het annuleringsbeleid en de kosten te begrijpen.

Als je niet zeker bent over het annuleringsbeleid of de kosten, kun je de klantenservice van City Fitness bellen voor hulp.

Houd er rekening mee dat als u besluit uw lidmaatschap te vroeg op te zeggen, dit kan leiden tot extra kosten. Het is van cruciaal belang om de voorwaarden van uw overeenkomst te begrijpen voordat u beslist of u wilt beëindigen.

Hoeveel opzegtermijn moet u geven om het City Fitness-lidmaatschap op te zeggen?

Hoeveel opzegtermijn nodig is voor de opzegging van het City Fitness-lidmaatschap kan variëren afhankelijk van de voorwaarden van uw lidmaatschapscontract.

Voor bepaalde contracten kan een bepaalde periode nodig zijn, bijvoorbeeld 30 dagen, voordat u kunt annuleren.

Het is cruciaal om uw overeenkomst met betrekking tot het lidmaatschap door te nemen om de vereisten voor kennisgeving te kennen.

Neem ook contact op met de klantenservice van City Fitness om de meldingsvereiste te bevestigen en ervoor te zorgen dat uw annulering correct wordt afgehandeld.

Het wordt aanbevolen om zo veel mogelijk van tevoren op de hoogte te stellen om problemen of verwarring met betrekking tot de annulering te voorkomen.

Krijgt u uw geld terug als u het City Fitness-lidmaatschap opzegt?

Hoe City Fitness-lidmaatschap opzeggen | City Fitness Lidmaatschap Annulering ❤️ Officieel 2023 (2)

Of u uw geld terugkrijgt als u het City Fitness-lidmaatschap opzegt, afhankelijk van de voorwaarden van uw lidmaatschapscontract.

Bepaalde contracten staan ​​terugbetalingen toe van lidmaatschapsgelden die u hebt betaald, maar andere niet. Het is essentieel om uw lidmaatschapscontract te lezen om op de hoogte te zijn van het beleid met betrekking tot terugbetalingen.

Als u zich zorgen maakt over het restitutiebeleid of de annuleringsprocedure, kunt u voor hulp contact opnemen met de klantenservice van City Fitness.

Wat gebeurt er met vooruitbetaalde lidmaatschapskosten wanneer u het City Fitness-lidmaatschap opzegt?

Wanneer u het City Fitness-lidmaatschap opzegt, kunnen vooruitbetaalde lidmaatschapskosten al dan niet worden terugbetaald volgens de voorwaarden van uw lidmaatschapscontract.

Het is cruciaal om de voorwaarden van uw lidmaatschapsovereenkomst door te nemen om op de hoogte te zijn van het beleid inzake terugbetalingen.

Bepaalde overeenkomsten kunnen terugbetalingen toestaan ​​van lidmaatschapsgelden die vóór de datum van aankoop zijn betaald. Anderen misschien niet.

Als u niet zeker bent van het beleid inzake terugbetalingen van kosten die u vooruit hebt betaald, bel dan de klantenservice van City Fitness voor opheldering.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat zelfs als betalingen die u heeft gedaan niet worden gerestitueerd, u nog steeds betaalde vergoedingen of contributies moet betalen tot het moment dat u besluit uw lidmaatschap te beëindigen.

Wat gebeurt er met automatische betalingen als je het City Fitness-lidmaatschap opzegt?

Als u automatische betalingen heeft ingesteld om uw City Fitness-lidmaatschap te betalen, moeten deze onafhankelijk van uw lidmaatschap worden geannuleerd.

Als je de automatische betalingen niet verwijdert, kunnen er nog steeds kosten in rekening worden gebracht nadat je lidmaatschap is verwijderd.

Als u buiten de kosten wilt blijven, zorg er dan voor dat u alle geautomatiseerde betalingen die aan het City Fitness-lidmaatschap zijn gekoppeld, annuleert voordat u uw lidmaatschap opzegt.

U kunt de klantenservice van City Fitness bereiken om te bevestigen dat de automatische betalingen zijn stopgezet.

Wat gebeurt er met Personal Training en Groepsfitnesslessen als je het City Fitness Lidmaatschap opzegt?

Als je vooraf hebt betaald voor privétrainingen of fitnessgroepslessen, kom je mogelijk niet in aanmerking voor het volledige bedrag als je je City Fitness-lidmaatschap opzegt.

Het is essentieel om de voorwaarden van uw lidmaatschap te lezen en contact op te nemen met de klantenservice van City Fitness om het beleid te kennen.

In bepaalde gevallen is het mogelijk om je resterende sessies of lessen over te dragen aan een ander lid of ze in de wacht te zetten, zodat je ze terug kunt nemen wanneer je je lidmaatschap verlengt.

Het is desalniettemin belangrijk om de voorwaarden van uw lidmaatschapsovereenkomst te lezen en uw opties te bespreken met de klantenservice van City Fitness voordat u uw lidmaatschap opzegt om te voorkomen dat u diensten verliest waarvoor u hebt betaald.

Kunt u uw City Fitness-lidmaatschap bevriezen in plaats van annuleren?

Mocht je genoodzaakt zijn om de duur van je City Fitness lidmaatschap tijdelijk stop te zetten, dan kun je deze misschien in de vriezer leggen in plaats van opzeggen.

De optie om je lidmaatschap te blokkeren kan je helpen de kosten van opzegging te verlagen en die voordelen te behouden zodra je klaar bent voor je trainingsroutine.

Wat is het bevriezingsbeleid van City Fitness?

Deze bevriezing en het beleid zijn van toepassing op City Fitness-lidmaatschappen en kunnen variëren afhankelijk van het type lidmaatschap waarop u recht heeft en de duur van uw contract.

Het is cruciaal om de voorwaarden van uw lidmaatschapsovereenkomst door te nemen en de klantenservice van City Fitness te bellen om te weten hoe u het bevriezingsbeleid moet toepassen.

Hoe het lidmaatschap van City Fitness te deblokkeren

Om de bevriezing van je City Fitness-lidmaatschap op te heffen, moet je de klantenservice van City Fitness bellen en de datum aangeven waarop je wilt beginnen met trainen.

City Fitness kan van u verlangen dat u openstaande vergoedingen of vergoedingen betaalt voordat u uw lidmaatschap opheft.

Het is van cruciaal belang om de lidmaatschapsovereenkomst te lezen en de details van uw bevriezingsbeleid te begrijpen voorafgaand aan de procedure van het bevriezingsproces van uw lidmaatschap.

Kan ik mijn lidmaatschap opzeggen als ik mijn baan verlies?

U kunt het City Fitness-lidmaatschap mogelijk beëindigen als u uw baan verliest, op basis van de voorwaarden van uw lidmaatschapscontract.

Bepaalde contracten kunnen clausules bevatten die een vroegtijdige beëindiging mogelijk maken wegens verlies van werk of financiële moeilijkheden.

Het is essentieel om uw lidmaatschapscontract te lezen en vervolgens contact op te nemen met de klantenservice van City Fitness om meer te weten te komen over het beleid en om alle documentatie te verstrekken die nodig is om uw verzoek tot annulering te rechtvaardigen.

Hoe hervat ik mijn lidmaatschap nadat het is bevroren?

Om je City Fitness-lidmaatschap na bevriezing opnieuw te activeren, moet je contact opnemen met de City Fitness-klantenservice en de datum opgeven waarop je je lidmaatschap wilt herstellen.

In overeenstemming met de voorwaarden van uw lidmaatschapscontract is het mogelijk dat u verplicht bent onbetaalde contributies of bijdragen te betalen voordat u weer in dienst treedt.

Het is essentieel om uw lidmaatschapsovereenkomst te lezen en vervolgens contact op te nemen met de klantenservice van City Fitness om op de hoogte te zijn van het proces voor reactivering.

Zijn er kosten verbonden aan het bevriezen van mijn lidmaatschap?

Het beleid inzake bevriezing dat van toepassing is op City Fitness-lidmaatschappen kan variëren, afhankelijk van het soort lidmaatschap dat u heeft en de duur van uw contract.

Bepaalde contracten staan ​​het gebruik van een bepaald aantal gratis bevriezingen toe. Anderen kunnen echter een extra vergoeding vragen voor elke bevriezing.

Het is essentieel om uw overeenkomst met uw sportschoollidmaatschap te lezen en contact op te nemen met de klantenservice van City Fitness voor het beleid met betrekking tot bevriezingen en eventuele extra kosten.

Kan ik mijn lidmaatschap opzeggen als ik niet tevreden ben met de service?

U kunt de geldigheid van uw City Fitness-lidmaatschap intrekken als u niet tevreden bent met de service in overeenstemming met wat is vermeld in uw contract met City Fitness.

Het is van cruciaal belang om de overeenkomst te bekijken en contact op te nemen met de klantenservice van City Fitness om op de hoogte te zijn van het annuleringsbeleid en eventuele boetes of kosten die van toepassing zijn.

Hoe zeg ik mijn lidmaatschap op als ik me heb aangemeld via een externe provider?

Als u het City Fitness-lidmaatschap hebt gekocht via een derde partij, zoals ClassPass of Groupon, moet u zich houden aan hun annuleringsprocedures.

Neem contact op met de externe aanbieder voor meer informatie over hun annuleringsbeleid en -procedure. In sommige gevallen moet u mogelijk uw abonnement opzeggen via de website van de externe provider of mobiele app.

Zorg ervoor dat u alle voorwaarden in uw contract met de externe provider leest om eventuele boetes of vergoedingen te kennen die van toepassing zijn wanneer u uw lidmaatschap opzegt.

Kan ik mijn lidmaatschap opzeggen als ik een langetermijncontract heb getekend?

Volgens de voorwaarden van uw lidmaatschapsovereenkomst kunt u de voorwaarden van uw City Fitness-lidmaatschap al dan niet beëindigen als u een langetermijnovereenkomst hebt getekend.

Bepaalde contracten vereisen dat leden de volledige looptijd van hun contract voltooien voordat ze kunnen opzeggen, terwijl andere contracten voortijdige opzegging mogelijk maken, wat de mogelijkheid van een vergoeding of boete met zich meebrengt.

Het is essentieel om uw lidmaatschapscontract te lezen om de details van uw contract met betrekking tot annulering te kennen. Als je het niet zeker weet, neem dan contact op met de klantenservice van City Fitness voor meer informatie.

Stadsfitnesslocaties

⏩ Hier heb ik volledige en juiste informatie over verstrektHoe u uw City Fitness-lidmaatschap kunt opzeggenen zijn recensie.

⏩ Lees dit artikel en krijg alle details die u wilt wetenStadsfitness.

⏩ Je kunt het lidmaatschap online krijgen opwww.cityfitness.co.nzof direct op locatie.

⏩ Kijk voor overige sportschoolprijzen en lidmaatschapskosten op onze websitewww.gympricelist.com

⏩ Disclaimer: We verzamelen actueelOpzegging City Fitness-lidmaatschapuit bronnen zoals bezoeken ter plaatse en telefonische interviews. De op deze webpagina vermelde prijzen zijn afkomstig uit een of meer van deze bronnen. deOpzegging City Fitness-lidmaatschapgerapporteerd op deze website is mogelijk niet actueel en kan op verschillende locaties plaatsvinden. Neem voor actuele prijzen contact op met de individuele City Fitness-locatie die voor u interessant is.

Hoe City Fitness-lidmaatschap opzeggen | City Fitness Lidmaatschap Annulering ❤️ Officieel 2023 (3)

Ryan Jons

Fitness is mijn passie en ik heb de afgelopen zes jaar als personal trainer in populaire sportscholen gewerkt. En hou ervan om verschillende sportscholen en hun functies te verkennen. Als gevolg hiervan besloot ik een blog te maken die mensen vertelt over de verschillende clubs en hun lidmaatschappen, prijzen, enz.Meer over Ryan Jons

FAQs

Hoe zeg ik mijn lidmaatschap bij SportCity op? ›

Je hebt 2 mogelijkheden voor het herroepen van jouw lidmaatschap:
 • Meld je bij de receptie van jouw club en onze collega's helpen je graag verder.
 • Stuur een e-mail naar jouw club met de mededeling dat je je lidmaatschap wilt herroepen.

Hoe kom ik van mijn sportschool abonnement af? ›

Ook een sportschoolabonnement moet u meestal schriftelijk beëindigen. Zegt u op aan de balie van de sportschool? Vraag dan om een opzegbevestiging. De sportschool mag uw abonnement na het verstrijken van de afgesproken termijn niet stilzwijgend verlengen voor bepaalde tijd.

Hoe stop ik mijn lidmaatschap? ›

Volgens de wet moet u kunnen opzeggen op dezelfde manier als waarop u het abonnement afsloot. Sloot u het abonnement online af? Dan moet u ook online kunnen opzeggen, bijvoorbeeld via de website of door het sturen van een e-mail.

Kan je een 2 jarig abonnement opzeggen? ›

Opzeggen van een abonnement van 2 jaar

Maar als het gaat om een overeenkomst met een looptijd van bijvoorbeeld 2 jaar, dan is dat toegestaan als je na het eerste jaar maandelijks kunt opzeggen. Is dat niet het geval, dan ontstaat het vermoeden dat het beding 'onredelijk bezwarend'' is voor u als consument.

Hoe lang mag een sportschoolabonnement duren? ›

Contractduur & betalen. Een sportschool abonnement gaat u meestal voor een jaar aan. Als u een abonnement heeft voor een jaar, betaalt u ook voor een jaar. Misschien zijn er mogelijkheden om eerder het abonnement op te zeggen.

Wat kost een abonnement bij SportCity? ›

SportCity. SportCity, waar sinds vorig jaar ook de populaire fitnessketen Fit For Free onder valt, kent twee lidmaatschappen: City One (24,99 euro per vier weken) City Plus (27,99 euro per vier weken).

Hoeveel maanden van te voren abonnement opzeggen? ›

Als u niet opzegt, verlengt de provider uw abonnement na de afgesproken periode meestal automatisch. Het contract loopt dan door zonder einddatum. De opzegtermijn is vanaf dan maximaal 1 maand. Dat betekent dat uw abonnement nog maximaal 1 maand doorloopt vanaf het moment dat u opzegt.

Hoe ver van te voren abonnement opzeggen? ›

De opzegtermijn voor een abonnement op een krant of tijdschrift dat minimaal één keer per maand verschijnt, bedraagt één maand. Voor het opzeggen van een abonnement op een krant of tijdschrift dat minder dan één keer per maand verschijnt geldt een opzegtermijn van maximaal drie maanden.

Wat is de opzegtermijn? ›

Opzegtermijn met vast contract

Dit betekent dat u 1 maand van tevoren uw contract moet opzeggen. Het gaat om een kalendermaand. De opzegtermijn gaat in vanaf de 1e van de volgende maand. Stel: u wilt per 1 april uit dienst, dan moet u uw contract uiterlijk voor 1 maart schriftelijk opzeggen.

Hoe schrijf je opzegging? ›

Welke punten neem je daarin mee:
 1. Je naam en adresgegevens.
 2. Adresgegevens werkgever.
 3. Datum brief.
 4. Datum per wanneer je ontslag neemt en de wettelijke duur van je opzegtermijn.
 5. Schrijf dat je het contract beëindigt en met ingang van wanneer.
 6. Je handtekening.

Hoe contract opzeggen voorbeeld? ›

Dit contract wil ik graag beëindigen per de eerst mogelijke datum. Zoals ik in uw algemene voorwaarden heb kunnen teruglezen, kan ik het contract opzeggen per (datum). De afgelopen tijd kom ik wegens diverse redenen niet meer toe aan het lezen van de bladen. Daarom wil ik het contract nu opzeggen.

Hoe moet je schriftelijk opzeggen? ›

Ontslagbrief schrijven

Je kondigt je ontslag aan via een ontslagbrief. Deze brief stuur je per post of per e-mail. Het is belangrijk om altijd om een ontvangstbevestiging te vragen of een aangetekende ontslagbrief te sturen. Zo kun je bewijzen dat je werkgever jouw opzegging heeft ontvangen.

Kan je een abonnement altijd opzeggen? ›

Hoe lang u aan het abonnement vastzit, hangt van uw contract af. Vaak is dat 1 of 2 jaar. Maar sommige abonnementen kunt u altijd opzeggen. Lees daarom uw contract goed door.

Kan je een abonnement afkopen? ›

Het afkopen van een mobiel abonnement is bij vrijwel alle providers mogelijk. Je provider staat alleen niet te springen om het afgesproken termijn van je contract te verkorten. Daarbij geldt dat hoe langer je contract nog loopt, hoe hoger de kosten hoger kunnen zijn.

Kan je overstappen van abonnement? ›

Je kunt naar een nieuwe provider overstappen nadat de looptijd van je huidige mobiele abonnement is verstreken. Hierbij moet je rekening houden met het opzegtermijn van één maand. Loopt je huidige contract bijvoorbeeld over twee maanden af, dan kun je het abonnement een maand voor die einddatum overstappen.

Hoe zeg ik mijn abonnement op bij Fit For Free? ›

Ga naar de website van Fit For Free. Klik links bovenaan in het menu (onder Meer) op 'Veelgestelde vragen'. Klik op 'Opzeggen / herroepen'.

Hoe vaak mag je iemand meenemen SportCity? ›

Vanaf nu kun je elke maand 5 keer iemand gratis meenemen naar de club.

Hoe vaak mag ik iemand meenemen SportCity? ›

Bij het City One-lidmaatschap heb je toegang tot één club, bij City Plus kun je op meerdere locaties terecht. Met City Plus mag je ook nog elke maand 5 keer iemand meenemen.

Hoeveel vestigingen heeft SportCity? ›

Bedrijfsfitness van SportCity biedt verschillende mogelijkheden. Van voordeel op het lidmaatschap tot een op maat gemaakt vitaliteitsprogramma. Met 110 clubs door heel Nederland, is er altijd wel eentje in de buurt van je medewerkers.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Carey Rath

Last Updated: 27/12/2023

Views: 5907

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Carey Rath

Birthday: 1997-03-06

Address: 14955 Ledner Trail, East Rodrickfort, NE 85127-8369

Phone: +18682428114917

Job: National Technology Representative

Hobby: Sand art, Drama, Web surfing, Cycling, Brazilian jiu-jitsu, Leather crafting, Creative writing

Introduction: My name is Pres. Carey Rath, I am a faithful, funny, vast, joyous, lively, brave, glamorous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.