Informatie over verpleegster worden - NursingTalk.net (2023)

Eenvoudige stappen om een ​​geregistreerde verpleegster te worden

Hoe een geregistreerde verpleegster te worden

De vier stappen om een ​​geregistreerde verpleegkundige te worden zijn:

 • Kiezen met welk soort RN-kwalificerend verpleegkundig diploma je wilt eindigenAssociate degree verpleegkundeof eenBachelor of Science in de verpleegkunde
 • Toelating verkrijgen tot een verpleegprogramma
 • Voltooiing van verpleegkundige cursussen en clinics
 • Slaag voor het NCLEX-RN®-examen en voldoe aan de licentievereisten van de staat
 • Natuurlijk doet een opsomming geen van deze stappen recht. Ga voor elk hieronder veel verder in detail.

  Wat is een verpleegster

  Een verpleegkundige is een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg die als lid van een hoogopgeleid medisch team werkt om patiënten tijdens hun behandelingsproces bij te staan. Verpleegkundigen hebben een breed scala aan medische kennis met betrekking tot verschillende ziekten, aandoeningen en aandoeningen, samen met training in complexe medische hulpmiddelen en technologieën. Ze ondergaan een intensief klinisch trainingsproces waardoor ze praktijkervaring opdoen in het beoordelen, behandelen en ondersteunen van patiënten. Enkele van de meest voorkomende taken van een verpleegkundige zijn:

  • Voorlopige beoordeling van patiënten door hun vitale functies te nemen en hun medische geschiedenis vast te leggen

  • Patiënten vragen naar hun symptomen en recente fysieke activiteit

  • Patiënten onderzoeken op duidelijke tekenen van ziekte, trauma of stoornis

  • Ontmoeting met artsen om behandelplannen te maken

  • Het toedienen van medicijnen aan patiënten in verschillende vormen, zoals pillen en infuusdruppels

  • Het organiseren en ontsmetten van medische hulpmiddelen

  • Het verzamelen van bloedmonsters voor verdere diagnostiek

  • Ervoor zorgen dat patiënten zich op hun gemak voelen

  • Patiënten op de hoogte houden van de voortgang van hun behandeling

  • Het reinigen en hechten van uitwendige lichamelijke wonden

  • Dienen als een emotioneel ondersteuningssysteem voor de patiënt en hun dierbaren

  Lees verder:Meer informatie over verpleegster zijn

  Zijn er verpleegbeurzen beschikbaar

  Zoals de meeste mogelijkheden voor hoger onderwijs, kan de verpleegschool prijzig zijn. Gelukkig zijn er een aantalbeurzen voor verpleegkundebeschikbaar om u te helpen de kosten te beheersen. Overweeg om er een paar aan te vragen - elk bedrag kan een enorm verschil maken om u dichter bij uw doel te brengen om verpleegster te worden.

  De informatie op deze pagina is voor het laatst opgehaald in januari 2022.

  Aanbevolen lectuur:Geaccrediteerde verpleegscholen in Zuid-Californië

  Hoe een reisverpleegkundige te worden

  Een reisverpleegkundige moet de volgende kenmerken hebben om uit te blinken in de rol:

  • Geniet van het ervaren van nieuwe steden, dorpen en organisaties
  • Geniet van vrijheid. Reizende verpleegkundigen kiezen waar en wanneer ze werken, en kiezen de duur van hun dienstverband
  • Houdt van flexibiliteit. Reisverpleegkundigen maken hun schema's, secundaire arbeidsvoorwaarden en inkomen op basis van het bureau dat ze kiezen om te werken
  • Gedijt op uitdagingen. Verhuizen naar verschillende staten of naar het buitenland en herhaaldelijk "de nieuwe verpleegster" zijn, is een uitdaging. Het leren van nieuwe organisatiesystemen en workflows is bijzonder uitdagend
  • Houdt ervan nieuwe dingen te leren. Elke opdracht brengt reizende verpleegkundigen naar nieuwe zorginstellingen, sommige met hogere technologieniveaus of andere praktijkstandaarden. Elke ervaring helpt verpleegkundigen voort te bouwen op hun kennisbasis

  Bovendien moeten reisverpleegkundigen ondersteunende families en vrienden hebben. Het is moeilijk om je spullen in te pakken en een heel gezin te verhuizen of je familie en vrienden achter te laten. De keerzijde hiervan is dat op elke nieuwe locatie nieuwe relaties ontstaan.

  Stappen ondernemen om verpleegster te worden na de middelbare school

  Informatie over verpleegster worden - NursingTalk.net (1)

  Als je direct na je afstuderen het geluk hebt om te weten welke carrière je wilt volgen, volgen hier de stappen om verpleegster te worden na de middelbare school:

  • Schrijf je in bij een erkende verpleegschool. Kies een programma dat is geaccrediteerd en erkend door de juiste autoriteiten. Dit is een vereiste voorwaarde voor de verdere legalisering van uw werk.
  • Doe het National Council for Registered Nurse Exam. Verpleegkundige worden wordt pas mogelijk na het behalen van het examen. Dit is een test van je informatie die je hebt verkregen tijdens je studie aan de universiteit.
  • Zorg voor een werkvergunning. Houd er rekening mee dat u pas officieel verpleegkundige kunt worden nadat u bent geslaagd voor de NCLEX-RN.
  • Solliciteer voor de baan. Zodra u uw licentie hebt behaald, komt u in aanmerking om te solliciteren naar functies in ziekenhuizen en medische voorzieningen.

  Nu heb je alle benodigde informatie om verpleegster te worden. Pas gewoon alle tips uit dit artikel toe en begin aan een reis naar je droomcarrière.

  Aanbevolen lectuur:Erkende school voor verpleegassistent

  Meer informatie over Informatica Verpleegkundigen

  Pagina laatst herzien op 15 januari 2022

  NurseJournal.org is een door advertenties ondersteunde site. Uitgelichte of vertrouwde partnerprogramma's en alle schoolzoek-, vinder- of wedstrijdresultaten zijn voor scholen die ons compenseren. Deze vergoeding heeft geen invloed op onze schoolranglijsten, bronnengidsen of andere redactioneel onafhankelijke informatie die op deze site wordt gepubliceerd.

  Vereisten voor vergunningverlening door de staat

  Testvereisten:Nationaal erkend examen op specialiteitsgebied

  Kosten:$ 250 aanvraagkosten

  Vereisten voor permanente educatie:Voor voorschrijfbevoegdheid 15 contacturen nascholing farmacotherapeutica. Andere vereisten volgen de nationale certificeringsregels.

  Vereiste klinische uren:Niet nodig

  Misschien vind je het leuk:Kun je oefenen als verpleegkundig specialist zonder gecertificeerd te zijn

  Vind staten met verpleegbehoeften

  Onderzoek toont aan dat sommige staten de komende jaren een tekort aan verpleegkundigen zullen hebben, terwijl andere juist overschotten zullen hebben. Verhuizen naar een gebied waar verpleegkundigen nodig zijn, kan mogelijk deuren openen naar vacatures.

  De BLSprojecteert 194.500 RN-vacatures tot 2030, hoewel de kansen niet gelijkmatig over het land zullen worden verdeeld. Staten met het hoogste aantal banen gedurende deze periode zijn onder meer Californië , Texas , Florida , New York en Pennsylvania .

  Dokter in de verpleegpraktijk

  De waarheid over verpleegster worden

  Artsen van verpleegpraktijkenhet leveren van geavanceerde verpleegkundige zorg van hoge kwaliteit in een klinische setting. Een DNP is een terminale graad voor gevorderde praktijkverpleegkundigen.

  DNP-afgestudeerden zijn leiders in geavanceerde verpleegpraktijken die evidence-based kennis in de klinische setting brengen om de zorgresultaten te helpen verbeteren en de leidende rol van verpleegkundigen in zowel de klinische als de academische setting te versterken.

  In 2021 verdienen NP's gemiddeld een jaarsalaris van $ 120.680, volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics is het interessant dat er minimale concrete gegevens zijn over het gemiddelde jaarsalaris van een DNP.

  Salaristrends in de gezondheidszorg vermoeden dat DNP's gemiddeld $ 125.000 tot $ 150.000 per jaar bedragen. Het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics heeft zeer beperkte gegevens over DNP-salarissen, maar het gerapporteerde gemiddelde is $ 135.830.

  Aanbevolen lectuur:Colleges met Nurse Practitioner-programma's

  Hoe een gecertificeerde verpleegassistent te worden

  Agediplomeerde verpleeghulp, of CNA, patiënten helpen met activiteiten van het dagelijks leven en andere zorgbehoeften onder direct toezicht van een geregistreerde verpleegster of gediplomeerde praktijkverpleegkundige. CNA's worden ook vaak een verpleegassistent, patiëntenzorgassistent of verpleeghulp genoemd.

  Dit is een goede optie voor personen die tijdens school moeten werken, ervaring in de gezondheidszorg willen opdoen voor hun toepassing, of bepalen welk aspect van verpleging het beste bij hen past.

  • Onderwijs:Door de staat goedgekeurd onderwijsprogramma dat zowel instructie over de principes van verpleegkunde als klinisch werk onder toezicht omvat.

  • Programmaduur:4-12 weken

  Vervolg je reis naar verpleegkundig onderwijs

  Als verpleegkundige stopt je opleiding nooit echt. U moet elk jaar uw permanente educatie-eenheden bijhouden. Bovendien is het salaris voor verpleegkundigen nauw verbonden met uw opleidingsniveau. Dus als je later meer wilt verdienen, wil je misschien terug naar school voor je BSN, MSN, DNP of meer.

  Controleer ook:Nurse Practitioner-programma's in Kentucky

  Waar verpleegkunde studeren

  Veel universiteiten bieden graden in verpleegkunde. U kunt een lijst met cursussen vinden door onze te gebruikenCursuszoeker.

  Als je al een diploma hebt behaald in een relevante richting, kun je hiervoor vaak erkenning krijgen, waardoor je een postdoctorale opleiding in twee in plaats van drie jaar kunt doen. U kunt deze cursussen ook vinden via onzeCursuszoeker.

  "Door een opleiding verpleegkunde te volgen, kan ik werken waar ik wil" Cherie Lawrence, verpleegkundige in de geestelijke gezondheidszorg

  Wat doen verpleegkundigen

  Informatie over verpleegster worden - NursingTalk.net (2)

  De vraag Wat doet een verpleegkundige? is complexer dan het lijkt. Een vraag die misschien nuttiger is, is: wat doet een RN? Er kan meer nuttige informatie naar boven komen als u specificeert in welk type verpleging u geïnteresseerd bent. Hier zijn enkele verantwoordelijkheden die belangrijk zijn voor veel verschillende verpleegspecialiteiten:

  • Beoordeel de toestand van hun patiënten
  • Leg medische gegevens en relevant gedrag van patiënten vast
  • Werk en communiceer efficiënt met andere leden van het zorgteam
  • Effectief gebruik en onderhoud van medische apparatuur
  • Assisteren bij het opstellen van een behandelplan
  • Beoordeel de onderwijsbehoeften van patiënten en families, ontwikkel een geïndividualiseerd leerplan en geef relevant onderwijs
  • Adviseer families over de toestand van de patiënt en de post-ziekenhuiszorg

  Kijk voor meer informatie over wat verpleegkundigen doenonze pagina gewijd aan het onderwerp.

  Aanbevolen lectuur:Hoeveel kost Bachelor in de verpleegkunde

  Onderzoek welk type onderwijs nodig is

  U weet waarschijnlijk dat kandidaten voor verpleegkunde een Bachelor of Science in Nursing kunnen behalen om hen te helpen hun vergunning veilig te stellen. Maar er zijn andere educatieve wegen die u kunt verkennen als u denkt dat u meer geavanceerde rollen wilt nastreven.Een Master of Science in Nursing is vereist om een ​​APRN te worden en veel MSN-programma's bieden zelfs concentraties in geavanceerde praktijkgebieden zoals verloskunde en gezondheid van vrouwen. Er zijn veel manieren om je diploma te behalen, waaronderonline verpleegprogramma's.

  Verdien een Bachelor of Science in verpleegkunde

  Alvorens informaticaverpleegkundige te worden, moeten geïnteresseerden eenBachelor of Science in de verpleegkundediploma van een geaccrediteerde academische instelling.

  Deze programma's duren doorgaans vier jaar en omvatten een curriculum dat zich richt op anatomie, fysiologie, microbiologie, psychologie, statistiek, basisfarmacologie en onderzoek en theorie.

  Studenten die al een associate degree in verpleegkunde hebben behaald, kunnen zich inschrijven voor eenRN-naar-BSN-graadprogramma, waarmee ze hun bachelor in twee jaar of minder kunnen behalen.

  Degenen met een bachelor in een ander vakgebied dan verpleegkunde hebben de mogelijkheid om zich in te schrijven voor eenversneld BSNprogramma, dat 12-18 maanden in beslag kan nemen.

  Mis het niet:Arbeid en bevalling Verpleegkundige Salaris

  Een wat is een verpleegkundig specialist

  Een Nurse Practitioner is een Advanced Practice Registered Nurse die de vereiste opleiding tot Nurse Practitioner heeft afgerond: aMaster of Science in de verpleegkundeof eenDoctor in de Verpleegkundige Praktijk. Ze kunnen dienen als primaire of gespecialiseerde zorgverlener. In deze gids wordt uitgelegd hoe u verpleegkundig specialist kunt worden, wat ze doen, hoeveel u kunt verdienen en meer.

  Nurse Practitioners hebben meer autoriteit dan geregistreerde verpleegkundigen en hebben vergelijkbare verantwoordelijkheden als die van een arts. Ze kunnen dienen als eerstelijnszorg of gespecialiseerde zorgverleners en richten hun zorg doorgaans op een specifieke populatie, zoals gezinnen, kinderen of ouderen. Als clinici richten ze zich op gezondheidsbevordering en ziektepreventie bij hun patiënten.

  Zes Nurse Practitioner Salaris

  Hoe word je een verpleegster! LPN, RN, BSN???

  Verpleegkundigen verdienen volgens de VS een gemiddeld gemiddeld jaarsalaris van $ 120.680 in de Verenigde StatenArbeids Statistieken Bureauvanaf mei 2022, waardoor hun inkomen meer dan het dubbele is van het gemiddelde jaarsalaris voor alle andere beroepen.

  Nurse Practitioners verdienen gemiddeld ongeveer $ 30.000 meer dan geregistreerde verpleegkundigen per jaar. En vergeleken met het jaarloon van een LPN van $ 46.240, zal het worden van een NP meer danDUBBELEuw verdiensten.

  Aanbevolen lectuur:Arizona College of Nursing Dallas

  Hoe lang duurt het om een ​​Rn te worden

  Met een carrière als gediplomeerd verpleegkundige kun je werk vinden in ziekenhuizen, artsenpraktijken, verpleeghuizen, zorginstellingen en vele andere soorten organisaties.

  Meestal duurt het twee tot vier jaar om een ​​geregistreerde verpleegster te worden. Maar hoe lang het precies duurt, hangt af van de opleiding die u kiest, uw klinische ervaring en de licentievereisten in uw land.

  Opties voor verpleegkundige graden voor RN's

  Voor de meeste geregistreerde verpleegkundigen begint hun loopbaan met een tweejarige Associate Degree in Nursing of een vierjarige Bachelor of Science in Nursing.

  Het behalen van een verpleegkundige associate degree is de snelste en vaak de meest betaalbare manier om RN te worden. ADN-programma's nemen over het algemeen ongeveer twee jaar in beslag en bereiden u voor op het afleggen van het NCLEX-licentiestatusexamen om een ​​geregistreerde verpleegster te worden.

  Een BSN-diploma is doorgaans een vierjarig programma. Hoewel het langer duurt om te voltooien dan een ADN, biedt het ook een zeer gewilde referentie.

  Er is veel vraag naar verpleegkundigen met een bachelordiploma.Studieshebben aangetoond dat verpleegkundigen met een BSN-diploma over het algemeen veiligere en effectievere zorg verlenen. De American Association of Colleges of Nursing beveelt het BSN ook aan als het instapniveau voor verpleegkunde, en zegt dat BSN-afgestudeerden beter zijn toegerust om te voldoen aan de eisen van de zich ontwikkelende gezondheidszorg.

  • LPN naar BSN
  • RN naar BSN
  • RN naar MSN

  Leer meer overhet verschil dat een BSN kan maken voor RN's.

  Klinische ervaring opdoen

  RN-licentie verkrijgen

  Wat is accreditatie en waarom is het belangrijk

  Accreditatie betekent dat een onafhankelijke instantie, zoals de Commission on the Collegiate Nursing Education of Accreditation Commission for Education in Nursing, heeft bepaald dat een verpleegprogramma voldoet aan de industrienormen. Dit is van belang omdat werkgevers vaak alleen afgestudeerden aannemen van geaccrediteerde verpleegprogramma's.

  Aanbevolen lectuur:Mercer University Nurse Practitioner-programma

  Een gids voor verpleegkundige graden

  Van certificaatprogramma's tot doctoraten, er zijn veel verschillende trajecten naar een carrière in de verpleegkunde.

  Met zoveel soorten verpleegkundige graden beschikbaar, is het belangrijk om te begrijpen hoe elk programma zo werktu kunt degene vinden die bij u past. Of je nu pas afgestudeerd bent aan de middelbare school, een ervaren professional bent of een carrièreswitcher bent, de juiste beslissing nemen betekent dat je elke optie moet afwegen tegen je doelen, financiële middelen en levensstijl.

  In dit artikel

  Gediplomeerd Verpleegkundige|LPN/LVN|Associate Degree in de verpleegkunde|Bachelor of Science in de verpleegkunde|Master of Science in de verpleegkunde|Gezamenlijke meesters|Doctoraat

  We hebben een beschrijvende lijst samengesteld van de verschillende soorten verpleegkunde die beschikbaar zijn en wat ze inhouden met betrekking tot programma-inhoud, tijdsduur en baanpotentieel. Door het programma te selecteren dat aan uw persoonlijke en professionele doelen voldoet, positioneert u zich voor succes op het lonende gebied van verpleging.

  Voor wie is een Bsn geschikt

  Informatie over verpleegster worden - NursingTalk.net (3)

  Het behalen van een BSN heeft veel voordelen ten opzichte van de andere bovengenoemde verpleegkundige mogelijkheden, waaronder:

 • BSN's worden vaak aangenomen boven andere soorten verpleegsters, met name in Magnet-ziekenhuizen die alleen BSN-voorbereide verpleegsters in dienst mogen nemen
 • Uitgebreide kennis. BSN-programma's duren 2 jaar langer dan ADN-programma's en je leert leiderschaps- en managementvaardigheden die je niet krijgt in een ADN-programma.
 • Er zijn meer doorgroeimogelijkheden voor BSN-bereide verpleegkundigen
 • BSN's zijn een vereiste voor graduate programma's en APRN-rollen. Dus als je weet dat je APRN wilt worden of je Master of Science in Nursing of Doctorate wilt behalen, is een BSN misschien de juiste stap.
 • Lees ook:Afgestudeerd diploma verpleegkunde

  Drie kiezen voor een verpleegkundige specialiteit

  Tijdens de verpleegschool krijgen studenten ervaring met het werken in een aantal verschillende verpleegspecialiteiten, maar zeker niet allemaal. Dit kan het voor nieuwe verpleegkundigen moeilijk maken om een ​​specialiteit te kiezen bij het solliciteren naar verpleegkundige functies.

  Het is belangrijk om rekening te houden met elke klinische rotatie en specialiteit. Geef elke rotatie een kans en een eerlijke kans. Maar bedenk eens of je jezelf kunt zien in die specialiteit. Is dit een specialiteit die je zal vervullen en uitdagen?

  Niemand kan beslissen naar welke specialiteit van verpleging u moet gaan, maar onthoud uw doelen. Bijvoorbeeld:

 • Als je geïnteresseerd bent om gediplomeerd verpleegkundige-vroedvrouw te worden, heb je verloskundige ervaring nodig.
 • Als u geïnteresseerd bent om een ​​gecertificeerde geregistreerde anesthesiemedewerker te worden, heeft u ofwel intensive care-verpleegkunde voor volwassenen of pediatrische intensive care-verpleegkunde nodig.
 • En omdat pas afgestudeerden na hun afstuderen moeilijk toegang hebben tot de IC, willen sommige ziekenhuizen dat je eerst op een medisch-chirurgische verdieping werkt.
 • Wat doen verpleegkundigen precies

  In een veld dat zo gevarieerd is als verpleegkunde, is er geen typisch antwoord. Verantwoordelijkheden kunnen variëren van het nemen van acute behandelingsbeslissingen tot het verstrekken van inentingen op scholen. Het belangrijkste verenigende kenmerk in elke rol is de vaardigheid en gedrevenheid die nodig zijn om verpleegster te zijn. Door langdurige monitoring van het gedrag van patiënten en op kennis gebaseerde expertise, zijn verpleegkundigen het best geplaatst om een ​​alomvattend beeld te krijgen van het welzijn van een patiënt.

  Controleer ook:Geregistreerde verpleegscholen in San Antonio Tx

  Zodra u de Nclex bent gepasseerd

  Als je slaagt voor de NCLEX, gefeliciteerd! Uw laatste stap om op verpleegkundig gebied te werken, is het voltooien van uw licentie met uw staat. Elke staat heeft een iets ander proces, dus zorg ervoor dat u contact opneemt met uw staatsbestuur om eventuele aanvullende stappen te verifiëren.

  Als u een licentie krijgt als een RN, kunt u overwegengespecialiseerd in een verpleegafdeling. Veel verpleegspecialiteiten bieden certificeringen en het behalen van een certificering kan een goede manier zijn om je carrière vooruit te helpen.

  Waarom zijn reisverpleegkundigen belangrijk

  Hoe word ik een geregistreerde verpleegster (RN) | Manieren om een ​​RN te worden

  Reisverpleegkundigen zijn een belangrijk onderdeel van het zorgteam omdat ze de kloof tussen vraag en aanbod op het gebied van verpleging helpen overbruggen. Verplichte verpleegkundige-patiënt ratio's hebben geleid totverhoogde patiëntveiligheid en lagere patiëntsterfte. Hoewel dit een positieve bevinding is en steeds meer staten wetgeving aannemen om personeelsbezetting te implementeren, zijn er niet genoeg verpleegsters om de vacatures op te vullen. Reisverpleegkundigen die deze vacatures hebben toegewezen, helpen de patiëntveiligheid te vergroten en de patiëntresultaten te verbeteren.

  Bovendien brengen verpleegkundigen met verschillende opleidingsachtergronden, zorggebieden en geografische locaties veel bij aan de verpleging. Het delen van ideeën en praktijken komt niet alleen patiënten ten goede, maar ook andere verpleegkundigen.

  Lees ook:Aspen University Master in verpleegkunde

  Nieuwe afgestudeerde verpleegkundige banen

  Je kunt op verschillende locaties een lonende baan als gediplomeerd verpleegkundige nastreven. Het Bureau of Labor Statistics beschrijft hoe60% van de geregistreerde verpleegkundigenwerken in staats-, lokale en particuliere ziekenhuizen. Op dit moment zijn de meeste ziekenhuizen op zoek naar geregistreerde verpleegkundigen met een BSN, omdat deze in aanmerking komen voor accreditatie en certificering. Ziekenhuizen nodig hebbenbepaalde accreditatieom open te blijven en aanvullende certificering willen om aan te tonen dat ze de hoogste kwaliteit van patiëntenzorg bieden. Zo kent het American Nurses Credentialing Center zorgorganisaties toeMagneetstatus wanneer hun verpleegkundigen bepaalde kwalificaties hebben en blijk geven van een streven naar uitmuntendheid.

  Nadat je bent afgestudeerd met een BSN, kun je ook aan de slag als gediplomeerd verpleegkundige in de ambulante gezondheidszorg, klinieken, artsenpraktijken of poliklinieken. Over7% van de geregistreerde verpleegkundigenwerken in verpleeghuizen of woonzorgcentra. U kunt ook een aanvullende certificering behalen en u specialiseren in bepaalde verpleeggebieden, zodat u in bekwame verpleegfaciliteiten kunt werken of rechtstreeks met patiënten thuis kunt werken.

  Top Articles
  Latest Posts
  Article information

  Author: Catherine Tremblay

  Last Updated: 09/12/2023

  Views: 5956

  Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

  Reviews: 82% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Catherine Tremblay

  Birthday: 1999-09-23

  Address: Suite 461 73643 Sherril Loaf, Dickinsonland, AZ 47941-2379

  Phone: +2678139151039

  Job: International Administration Supervisor

  Hobby: Dowsing, Snowboarding, Rowing, Beekeeping, Calligraphy, Shooting, Air sports

  Introduction: My name is Catherine Tremblay, I am a precious, perfect, tasty, enthusiastic, inexpensive, vast, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.