Northeastern University beoordelingen | GradReports (2023)

Programma's met 5+ recensies

Bachelor Biologie 3,95
Bedrijfskundige master 3.62
Gezondheidswetenschappen Doctoraat 4.09
Master Liberal Studies 3,97

Beoordelingen van studenten en afgestudeerden

RC

 • Beoordeeld: 7/6/2023
 • Rang: Economie
 • Afstudeerjaar: 2024

"Blijf uit de buurt van deze MS Econ met een data science-concentratie in Seattle. Academisch advies bestond niet. Na 1 semester vertrekken, was een kostbare vergissing. Ik begon met 3 andere studenten, 1 viel onmiddellijk af, de andere student is ook overstappen, 2 internationale studenten blijven. Dit programma ziet er geweldig uit op papier, in werkelijkheid zijn de data science-cursussen niet direct beschikbaar voor studenten vanwege de grote vraag, er zijn geen econ-keuzevakken. Je krijgt een lijst met vervangende cursussen. heeft ongelooflijk veel stress gehad bij het werken met bureaus voor registratie en financiële hulp in Boston. De Northeastern shuffle is echt. Je wordt doorgestuurd naar meerdere mensen voordat je echte antwoorden krijgt op vragen. Ze zijn geobsedeerd door arbeidsbemiddeling om hun programma er goed uit te laten zien, maar niet erg bezorgd over het geven van vaardigheden aan studenten om deze banen daadwerkelijk te krijgen. Er zijn uitbuitende MS-programma's en dit is er helaas één."

Meg

 • Beoordeeld: 5/11/2023
 • Rang: verpleging
 • Afstudeerjaar: 2020

"Ik heb ongeveer 2 semesters van het ABSN-programma gehaald voordat ik me terugtrok en een ander verpleegprogramma ging volgen. Wat een verschil van dag en nacht. Ik werd zeker gedwongen om goede studiegewoonten aan te leren bij Northeastern, wat me later hielp, maar het ABSN-programma was een absolute grap. Zo vreselijk gerund en op zijn zachtst gezegd onprofessioneel. De enige goede professor die ze hadden, werd ontslagen. De "adviseur" was een idioot zonder enige verpleegkundige achtergrond. Ik huilde elke dag. De hoeveelheid geld die alleen werd uitgegeven om professoren te hebben met je ogen rollen als je een vraag stelt of hulp nodig hebt was nooit de moeite waard. Niet aanbevelen! Ga naar een kleinere school! Uiteindelijk is de NCLEX hetzelfde examen!"

Meghan Tedder

 • Beoordeeld: 18-04-2023
 • Rang: Publieke administratie
 • Afstudeerjaar: 2026

"Ik zit in mijn eerste semester van een online afstudeerprogramma. Verwacht veel tijd te besteden aan het oplossen van administratieve fouten en tekortkomingen. Afdelingen sturen je heen en weer. Het ticketsysteem wordt genegeerd. Ik heb vandaag accounts gebeld en was 26e in de rij. Na 45 minuten maakte ik het naar de 10e."

Maria

 • Beoordeeld: 4/12/2023
 • Rang: MBA
 • Afstudeerjaar: 2027

"Het online MBA-programma bij Northeastern is grotendeels op dezelfde manier ontworpen als de persoonlijke lessen - sterk gericht op groepsprojecten. Zoals typerend is voor Northeastern, is de instructie slecht, is de uitleg onvoldoende en is de beoordeling hard. De online lessen worden verondersteld asynchroon te zijn, maar er is aanzienlijke druk van de personen die de beoordeling uitvoeren (die op de een of andere manier niet de cursusprofessoren zijn?) om meerdere wekelijkse vergaderingen bij te wonen die in feite nutteloos zijn en niets doen om aanvullende informatie te geven over het voltooien van opdrachten. die een bepaalde wekelijkse sessie niet hebben bijgewoond, slechte cijfers halen, worden ze onder druk gezet om toekomstige "optionele" sessies bij te wonen met de belofte dat de opdrachten daar allemaal zullen worden uitgelegd. Er is een sterke implicatie dat mensen die ervoor kiezen niet aanwezig te zijn of niet aanwezig kunnen zijn, een slechtere cijfers dan degenen die dat wel doen, ook al worden de sessies opgenomen."

CJ

 • Beoordeeld: 7-11-2022
 • Rang: Nurse Practitioner (Gerontologie Acute Zorg Volwassenen)
 • Afstudeerjaar: 2023

"Het acute zorgprogramma van de Northeastern University wordt buitengewoon slecht geleid, ongeorganiseerd en het ontbreekt aan duidelijke, beknopte communicatie. Ik heb dit programma anderhalf jaar gevolgd en hoewel de lessen zelf prima waren, ontbrak het aan de beheerders van het programma. De toenmalige directeur ( die inmiddels is ontslagen) was erg moeilijk om mee in contact te komen en leek heel weinig te weten over het programma waar ze de leiding over had. Bovendien had het programma geen ondersteuningssystemen voor cursusbegeleiding en terwijl ik hiermee worstelde elke directeur, elke begeleidingsafdeling zou me naar haar terugverwijzen. Ik zou iedereen aanraden om het NP-programma van Northeastern niet te doen. Het is het geld niet waard en we zullen niet vluchten. '

isabel

 • Beoordeeld: 26-08-2020
 • Rang: Filosofie
 • Afstudeerjaar: 2022

"Gelieve niet aanwezig te zijn als je een internationale student bent! Als internationale student (die ze ironisch genoeg zwaar in hun voordeel gebruiken) voelde ik me onwelkom en het kon me niet schelen. Van het maanden duren om mijn e-mails te beantwoorden (waarvoor ik nog steeds doe Ik heb geen antwoord gekregen, zelfs niet nadat ik het herhaaldelijk heb doorgestuurd naar hogere admin-niveaus), en het gebrek aan financiële steun (er waren geen beurzen of hulp beschikbaar voor mij, puur vanwege mijn internationale status), zou ik geen enkele internationale student aanraden om te gaan hier. Bovendien is er uit eigen ervaring een gevoel van snobisme en elitarisme rond de meeste Amerikaanse studenten, wat een negatieve en exclusieve sfeer creëert. Sommige faciliteiten zijn goed (bijv. Marino sportschool is erg goed en de gezondheidszorg), maar mijn ervaring met lesgeven was zeer gemiddeld en het prijskaartje helemaal niet waard."

Joviane Bellegarde

 • Beoordeeld: 29-09-2019
 • Rang: Biologie
 • Afstudeerjaar: 2014

"Northeastern University is een geweldige universiteit die bekend staat om zijn co-op en arbeidsbemiddeling na mijn afstuderen. Al met al was mijn ervaring uniek en heb ik langdurige vriendschappen gesloten. Als zowel een eerste generatie Amerikaan als een eerste generatie universiteitsstudent, ik had vaak niet het gevoel dat ik de steun had die ik nodig had toen ik daar student was. Onlangs zijn de dingen veranderd en er zijn door studenten geleide steungroepen voor studenten met een laag inkomen en studenten van de eerste generatie. Ik wou dat deze groepen bestonden toen ik was een niet-gegradueerde student omdat ik een betere tijd zou hebben gehad om me aan de universiteit aan te passen.

Nav

 • Beoordeeld: 25-09-2019
 • Rang: Engineering
 • Afstudeerjaar: 2014

"Alleen daar om uw geld aan te nemen. Geeft u niet uw afschrift wanneer u dat nodig heeft in noodgevallen, maar stuurt u in plaats daarvan irrelevante kosten om te betalen die niet van u zijn. Wanneer u ermee wordt geconfronteerd, blijven verschillende personeelsleden de situatie op verschillende afdelingen escaleren Zelfs nadat ze duizenden dollars hebben betaald en duizenden kilometers van huis hebben gereisd, luisteren ze niet naar je beweringen, maar vragen ze in plaats daarvan om de kosten te betalen om het lange proces te doorstaan ​​en mentale stress te voorkomen. In zekere zin zouden wij studenten de kosten moeten betalen onnodige en valse beschuldigingen geïnitieerd door hun personeel die ze niet kunnen verklaren. Zelfs academisch is het leerplan niet toereikend, omdat het wordt gehyped door hun marketing. Probeer over het algemeen deze universiteit over te slaan, het is het niet waard. "

Genade Syovata

 • Beoordeeld: 27-06-2019
 • Rang: Internationale zaken
 • Afstudeerjaar: 2009

"Ik heb Northeastern gekozen vanwege zowel de International Business- als de Co-op-programma's. Het programma zal 5 jaar in beslag nemen, omdat een jaar daarvan 2 co-ops omvat, wat betekent dat je afstudeert met werkervaring in het door jou gewenste vakgebied. Bovendien geeft het je een mogelijkheid om carrières uit te proberen en tegelijkertijd geld te verdienen. Voor het programma moet je een taal kiezen, in mijn geval heb ik Spaans gevolgd en ben ik in het buitenlandprogramma in Madrid terechtgekomen. De uitwisselingsschool wordt beschouwd als het equivalent van Harvard in Spanje. Het was ook geen typisch studieprogramma in het buitenland omdat alle lessen in het Spaans werden gegeven, wat betekent dat ik na een jaar in Spanje vloeiend Spaans te hebben doorgebracht. Meld je zeker aan voor het programma als je geïnteresseerd bent in talen, een rigoureus studieprogramma in het buitenland, geniet van bedrijfsstudies (de meeste professoren waren bedrijfseigenaren en voegden daarom een ​​interessant element toe aan de colleges) en het allerbelangrijkste: je kunt jezelf omringen met even zo niet meer briljante studenten."

Marlee

 • Beoordeeld: 26-05-2019
 • Rang: Engels
 • Afstudeerjaar: 2012

"Ik behaalde mijn Bachelor of Science-graad aan de Northeastern University College of Professional Studies in Boston, Massachusetts. NEU sprak me vooral aan omdat ik online lessen wilde volgen, en het was destijds een van de weinige die zeer geaccrediteerd was. Nu , online onderwijs is heel gewoon, maar in 2008 waren er niet zoveel opties om uit te kiezen. De transcripties van Northeastern geven niet eens aan dat de lessen online waren, dus voor zover werkgevers wisten, waren je lessen op de campus. was ook zeer uitgebreid. Ik kon al mijn algemene onderwijscursussen online volgen, met hooggekwalificeerde professoren. De keuzevakken waren ook erg divers en ik had veel om uit te kiezen."

JH

 • Beoordeeld: 21-05-2019
 • Rang: Biologie
 • Afstudeerjaar: 2014

"Het bijwonen van Northeastern was een gecompliceerde ervaring. Aan de ene kant kreeg ik een uitstekende opleiding. Northeastern heeft instructeurs, adviseurs, klassen en coöperatieve onderwijsprogramma's van extreem hoge kwaliteit die mijn universiteitservaring uniek en geweldig maakten. Aan de andere kant zou ik dat doen nalaten deze recensie van NEU te schrijven zonder de systemische problemen binnen de universiteit aan te pakken. In de kern is Northeastern een bedrijf. Het kannibaliseert buurten in Boston en prijst kwetsbare gemeenschappen uit om nieuwe slaapzalen te bouwen. Gezondheidszorg op de campus is lachwekkend. De de overheid beschermt verkrachters. De universiteit blijft ervoor kiezen om in fossiele brandstoffen te investeren, ondanks het spervuur ​​van de wetenschap dat klimaatverandering een reëel en urgent probleem is. Afgestudeerde werknemers worden onderbetaald. Adjunct-faculteiten hebben geen werkzekerheid of voordelen. Het volgen van de Northeastern University gaf me een geweldige onderwijs, zozeer zelfs dat ik kan begrijpen waarom het in wezen een vreselijke instelling is."

NVT

 • Beoordeeld: 11/10/2018
 • Rang: Engineering
 • Afstudeerjaar: 2019

"Dit was de slechtste educatieve ervaring van mijn leven. Ik zou dit programma aan niemand aanbevelen. Het programma richt zich niet op mensen die een fulltime baan hebben, hoewel ze beweren dat ze dat wel doen. Er zijn maar heel weinig lessen die zelfs maar worden aangeboden na 17.00 uur. De hoeveelheid huiswerk die aan elke klas wordt toegewezen is belachelijk. Als je een project hebt in een cursus, bereid je dan voor om evenveel tijd aan dat project te besteden als aan je fulltime baan. De professoren zijn arrogant en verwachten dat je het weet alles. Oh, ook als je niet weet hoe je Matlab op een gevorderd niveau moet gebruiken, ben je genaaid. Elke les bevat een vorm van Matlab-gebruik, of het nu voor elk huiswerk is of voor een project. Ze leren je niet hoe om Matlab te gebruiken, wijzen ze het gewoon toe en verwachten ze dat je weet hoe je het moet gebruiken. Dit is nutteloos, want als je ooit professioneel als civiel ingenieur hebt gewerkt, weet je dat je Matlab NOOIT gebruikt. Absoluut tijdverspilling. Ik wou dat ik ervoor koos een andere school in Northeastern. Ik ben buitengewoon teleurgesteld. Dit specifieke programma is niet alleen waardeloos, maar als je ooit een probleem hebt met het financiële kantoor, de toelating, enz. Veel succes, want ze zijn ook incompetent.'

Sara Andersen

 • Beoordeeld: 3/25/2018
 • Rang: Milieukunde
 • Afstudeerjaar: 2018

"Northeastern University is niet de perfecte universiteit voor iedereen, maar het was de perfecte universiteit voor mij. Ik heb zeker het gevoel dat mijn ervaring meer gericht is op mijn carrière dan mijn vrienden die naar andere scholen gingen, en dat is precies wat ik wilde. Ik geloof absoluut Ik heb kansen gehad (studeren in het buitenland, co-op, netwerken in Boston) die ik op andere scholen niet zou hebben gehad of waar ik alleen moeilijk toegang toe zou hebben gehad. De stadscampus en focus op co-oping en postdoctoraal werk, in combinatie met het feit dat je klasgenoten vaak tussen lessen op de campus wisselen, in het buitenland studeren en samenwerken in het hele land en de wereld, voelt het niet altijd als de klassieke universiteitservaring die je je misschien had voorgesteld. Ik heb hier echt van genoten, voor het grootste deel, maar het kan een verwachtingsaanpassing vereisen."

CT

 • Beoordeeld: 3/18/2018
 • Rang: Software-engineering
 • Afstudeerjaar: 1998

"Het coöperatieve programma van Northeastern, dat de basis vormt van het ervaringsleren, is in de loop der jaren blijven innoveren. Ondanks aanbiedingen van beter gerangschikte scholen voor mijn graduaat nadat ik was afgestudeerd aan het undergraduate Computer Engineering-programma, besloot ik bij Northeastern te blijven voor de kans om te werken aan een van de eerste biomimetische robots gemodelleerd naar een zeedier. Het programma werd gefinancierd door NSF en DARPA, en dit project mondde uit in de RoboLobster, later door Time Magazine erkend als een van de Top 10 coolste uitvindingen. Door de jaren heen is de Northeastern School of Engineering onderzoeksfinanciering blijven aantrekken voor onderzoek in een breed spectrum van opkomende gebieden, waaronder een van de twee NASA Valkyrie-robots voor Mars bij een onderwijsinstelling in de VS.De andere werd toegekend aan MIT over de Charles De Northeastern School of Engineering is ook blijven uitbreiden naar gebieden van interdisciplinaire engineering via haar Bioengineering/Biomedische programma en heeft onlangs een nieuw gebouwd Interdisciplinair Science and Engineering Complex geopend om deze inspanning te ondersteunen. Ik zou het ten zeerste aanbevelen om Northeastern te overwegen, aangezien het doorgaat met het overbruggen van theoretische kennis naar toepassingen in de echte wereld door middel van ervaringsgerichte leerprogramma's."

Anoniem

 • Beoordeeld: 9/1/2017
 • Rang: Bedrijf
 • Afstudeerjaar: 2011

"Moderne universiteit met prachtige campus in hartje Boston"

BC

 • Beoordeeld: 9/1/2017
 • Rang: Onderwijs
 • Afstudeerjaar: 2013

"Het bood het versnelde programma dat ik leuk vond voor een betaalbare prijs."

Anoniem

 • Beoordeeld: 9/1/2017
 • Rang: Bedrijf
 • Afstudeerjaar: 2016

"De parttime MBA aan de Northeastern University is wat je wilt. Het zal zeer lonend en nuttig zijn als je de lezingen doet en er tijd en moeite in steekt. Je kunt het programma voltooien zonder maximale inspanning, maar je zult niet leer bijna net zoveel en uiteindelijk is het gewoon zonde van je tijd en geld geweest."

Anoniem

 • Beoordeeld: 9/1/2017
 • Rang: Engineering
 • Afstudeerjaar: 2011

"Northeastern heeft een geweldig samenwerkingsprogramma en goed geïnformeerde professoren."

Sara

 • Beoordeeld: 9/1/2017
 • Rang: Maatschappelijk werk
 • Afstudeerjaar: 2015

"Ik hield heel veel van mijn studie. Ik heb daar een geweldige opleiding genoten die me voorbereidde op mijn huidige werk."

Victoria G.

 • Beoordeeld: 26-06-2017
 • Rang: MBO Marketing
 • Afstudeerjaar: 2018

"Naar de Northeastern University gaan was een van mijn grootste beslissingen. De professoren hebben zoveel kennis en ervaring en ze willen je echt helpen slagen. De cursussen zijn moeilijk en tijdrovend, maar zeker beheersbaar. De campus is erg veilig en de schoolpolitie is gemakkelijk te bereiken. beschikbaar voor eventuele problemen. Hoewel het MBA-programma een grote kostenpost is, hoop ik dat het zich uiteindelijk zal terugbetalen als ik het volgende niveau van mijn carrière kan bereiken en mijn salaris kan verhogen."

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Margart Wisoky

Last Updated: 25/12/2023

Views: 6021

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Margart Wisoky

Birthday: 1993-05-13

Address: 2113 Abernathy Knoll, New Tamerafurt, CT 66893-2169

Phone: +25815234346805

Job: Central Developer

Hobby: Machining, Pottery, Rafting, Cosplaying, Jogging, Taekwondo, Scouting

Introduction: My name is Margart Wisoky, I am a gorgeous, shiny, successful, beautiful, adventurous, excited, pleasant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.