Voetbal is moeilijker dan voetbal: 4 redenen waarom | Jouw voetbalthuis (2024)

Voetbal is moeilijker dan voetbal: 4 redenen waarom | Jouw voetbalthuis (1)

Het vergelijken van verschillende sporten om erachter te komen welke het moeilijkst is, is een eeuwenoud spel dat fans van verschillende sporten graag spelen. In dit artikel ga ik je mijn antwoord geven op de vraag of voetbal of voetbal moeilijker is en vervolgens mijn redenen uitleggen door de twee sporten te vergelijken.

Voetbal is moeilijker dan voetbal. Op basis van een vergelijking van vaardigheid, uithoudingsvermogen, bekwaamheid en hoe vaak een team een ​​punt of doelpunt scoort, is het duidelijk dat voetbal meer van een speler vereist. Daarom is voetbal een hardere sport dan voetbal.

Hoewel mijn conclusie subjectief is en u het misschien niet met mij eens bent, laat me mijn redenen uitleggen, en dan kunt u beslissen wat u denkt. Je weet maar nooit, misschien overtuig ik je wel van mijn gelijk!

Hoe te beslissen of voetbal of voetbal moeilijker is

Elke sport is anders. Sommige sporten zijn in veel opzichten anders, en andere zijn slechts subtiel anders. Voetbal en voetbal zijn twee sporten die een vergelijkbare geschiedenis delen, maar de regels van het spel en de stijl verschillen aanzienlijk van elkaar.

Om te beslissen welke sport moeilijker is, moest ik beslissen op welke gebieden ik ze zou vergelijken. Na wat onderzoek te hebben gedaan om te begrijpen op welke gebieden de twee spellen vergelijkbaar zijn en welke maatregelen redelijkerwijs als vergelijking kunnen worden gebruikt,Ik kwam op deze opties:

  • Het gemiddelde aantal gescoorde punten tijdens een game
  • Hoe fysiek veeleisend voetbal en voetbal zijn
  • De hoeveelheid vaardigheid die nodig is om het spel te spelen
  • Welk spel is vermoeiender om te spelen
  • Mogelijkheid om het spel te lezen

Is het moeilijker om punten te scoren in voetbal of doelpunten in voetbal?

Voetbal is moeilijker dan voetbal: 4 redenen waarom | Jouw voetbalthuis (2)

Het winnen van wedstrijden is het doel van elk team in zowel voetbal als voetbal. En om een ​​wedstrijd te winnen, moet een voetbalteam punten scoren en een voetbalteam moet doelpunten maken. Al het andere dat een team doet, is gestructureerd rond het optimaliseren van het vermogen van hun speler om meer punten of doelpunten te scoren dan het andere team.

Vanwege deze prioriteitIk wilde beginnen met te kijken of het moeilijker is om punten te scoren in voetbal of goals in voetbal.

Laten we beginnen met voetbal. In het voetbal zijn er twee manieren om punten te scoren. De ene manier is door een touchdown te scoren, en de andere manier is door een velddoelpunt te trappen. In voetbal is er maar één manier om een ​​doelpunt te maken: de bal in het doel van de tegenstander krijgen.

Een voetbaldoel is ook een veel kleiner doel om op te mikken dan de eindzone of de paaltjes aan weerszijden van een voetbalveld. In het voetbal hebben de spelers een eindzone van 160 voet breed bij 10 meter diep, waar een voetballer slechts een doelwit van 8 meter breed en 8 voet hoog heeft om op te richten. Dit vereist veel meer nauwkeurigheid.

We kunnen nu al zien dat het moeilijker zou zijn om een ​​doelpunt te maken in het voetbal dan om punten te scoren in het voetbal. Maar het gemiddelde aantal gescoorde punten of doelpunten in een wedstrijd ondersteunt dit punt.

Gemiddeld zijn er48,4 puntenscoorde in een NFL-wedstrijd. En alleen in een voetbalcompetitie, zoals de MLS3.22 doelpuntenworden gemiddeld gescoord tijdens elk spel[bron1][bron2]

Dat is een groot verschil! Maar het laat wel zien hoeveel moeilijker het is om een ​​doelpunt te maken in het voetbal dan om punten te pakken in het voetbal.

Conclusie

Voetbal is veel moeilijker dan voetbal op het gebied van punten scoren of doelpunten maken voor je team.

Hoewel het moeilijk is om punten te scoren in het voetbal, is het scoren van een doelpunt in het voetbal moeilijker omdat het doelgebied voor het scoren van een doelpunt veel kleiner is in het voetbal dan het doelgebied voor het scoren van punten in het voetbal.

Is voetbal fysiek zwaarder dan voetbal?

Voetbal is moeilijker dan voetbal: 4 redenen waarom | Jouw voetbalthuis (3)

Het volgende gebied waar ik naar wilde kijken, was welke van de twee sporten fysiek zwaarder was. Als ik fysiek veeleisend zeg, bedoel ik: hoeveel effect heeft het spel op het lichaam van een speler. Dit is iets anders dan uithoudingsvermogen of uithoudingsvermogen. Daar kijken we later naar.

Zowel voetbal als voetbal zijn contactsporten. Je hoeft echter maar 5 minuten naar beide sporten te kijken om te zien dat er aanzienlijk meer fysiek contact is in voetbal dan in voetbal.

Bij voetbal komen de spelers regelmatig in contact met andere spelers terwijl ze strijden om de bal. Toch is dit contact meestal beperkt tot tegen een andere speler leunen of je lichaam tussen een speler en de bal krijgen. Verschillende regels in het voetbal beperken hoe krachtig een speler een andere speler kan duwen.

In voetbal is fysiek contact tussen spelers heel anders dan in voetbal. Kracht en kracht moeten een essentieel onderdeel zijn van de vaardigheden van de meeste voetballers.

Tijdens een voetbalwedstrijd positioneren de spelers zich keer op keer op enkele meters van hun tegenstanders. Zodra ze kunnen, rennen ze op volle snelheid recht op de tegenstander voor hen af.

Conclusie

Het lijdt geen twijfel dat voetbal op dit gebied moeilijker is.

De fysieke eisen van voetballers zijn hoger dan de fysieke eisen van een voetballer vanwege het regelmatige contact met hoge impact tussen voetballers.

Vereist voetbal meer vaardigheid dan voetbal?

Voetbal is moeilijker dan voetbal: 4 redenen waarom | Jouw voetbalthuis (4)

Of voetbal of voetbal meer vaardigheid vereist, is moeilijk te beantwoorden, aangezien de vaardigheden voor beide sporten verschillend zijn. Wat de ene sporter moeilijk vindt, kan de andere makkelijker bereiken.

Maar er is één belangrijk gebied dat we nog steeds kunnen bekijken en vergelijken.

Een van de belangrijkste verschillen tussen de twee sporten, wat betekent dat de ene een hoger vaardigheidsniveau vereist dan de andere, is dat spelers meestal hun handen gebruiken in het voetbal.Bij voetbal gebruiken de spelers voornamelijk hun voeten.

De meesten van ons gebruiken onze handen sinds we peuters waren om voorwerpen op te pakken, vast te houden, te controleren en te verplaatsen. De meesten van ons doen dat helemaal niet vaak met onze voeten.

Omdat voetbal een spel is waarbij veel met de bal wordt omgegaan, betekent het feit dat de meeste mensen hun handen al op deze manier gebruiken, dat er een kleinere leercurve is om hun handen te kunnen gebruiken in een voetbalwedstrijd.

Natuurlijk zijn sommige mensen niet erg goed gecoördineerd en hebben ze moeite om een ​​bal te vangen of te gooien, maar de meesten van ons hebben een bepaald niveau van bekwaamheid op dit gebied.

Bij voetbal liggen de zaken anders.Als sport vertrouwt voetbal erop dat een speler de voetbal comfortabel met zijn voeten kan besturen. Een voetballer moet de bal nauwkeurig kunnen trappen, zorgvuldig doorgeven en controleren wanneer hij aan zijn voeten komt. Dit is een vaardigheid waar velen van ons niet aan gewend zijn en die moeilijk te ontwikkelen kan zijn.

Om op dit gebied een hoog vaardigheidsniveau te bereiken, is veel moeilijker dan het beheersen van de vaardigheid van het gooien en vangen van de bal.(Maak je geen zorgen! Ik realiseer me dat voetbal veel meer inhoudt dan alleen een bal gooien en vangen! Ik wil gewoon de benodigde vaardigheden terugbrengen tot een basisniveau.)

Conclusie

Voetbalvaardigheden zijn moeilijker onder de knie te krijgen dan voetbalvaardigheden.

De vereiste om je voeten te gebruiken om de bal te besturen, is voetbal, is een moeilijkere vaardigheid om te ontwikkelen dan het vermogen om een ​​bal te gooien en te vangen in voetbal, wat betekent dat voetbal meer vaardigheid vereist dan voetbal.

Wat is meer vermoeiend voetbal of voetbal?

Voetbal is moeilijker dan voetbal: 4 redenen waarom | Jouw voetbalthuis (5)

Als het gaat om de vraag welke sport vermoeiender is, is het zinvol om eerst te kijken wat er van voetballers en voetballers wordt verlangd.

Laten we beginnen met naar voetbal te kijken.

Een voetbalwedstrijd duurt in totaal 60 minuten speeltijd. Als de wedstrijd aan het einde van de 60 minuten gelijk is, mogen er 15 minuten extra worden gespeeld. Deze 60 minuten zijn verdeeld in vier kwartalen van 15 minuten met een rustpauze. Voetballers mogen ook drie time-outs per speelhelft hebben.

Hoewel er 60 minuten speeltijd zijn voor de spelers, spelen de meeste spelers niet de volledige 60 minuten. Er zal vaak een heel ander stel spelers op het veld staan, afhankelijk van of hun team aanvalt of verdedigt. Voetbal staat onbeperkte wissels toe, wat betekent dat de spelers vaak op en naast het veld komen.

Voetbal is heel anders in dit gebied.

Een voetbalwedstrijd duurt 90 minuten met een pauze van 15 minuten tijdens de rust.

Voor meer info oprust in het voetbal,kijk even naarDit artikelIk schreef.

Aan het einde van de 90 minuten kan extra tijd worden toegevoegd om eventuele blessures of vertragingen tijdens de wedstrijd te compenseren. Als een voetbalwedstrijd in een gelijkspel eindigt, kan er aan het einde van een wedstrijd 30 minuten extra speeltijd worden toegevoegd om tijd te geven om een ​​winnaar te vinden. Als er aan het einde van deze tijd geen winnaar is, kan er een penalty shoot-out plaatsvinden.

Voetbal staat slechts drie vervangingen van beide teams toe voor de duur van het spel, en er zijn geen time-outs in voetbal. Dit betekent dat de meeste spelers in een voetbalteam de volle 90 minuten op volle intensiteit spelen met slechts één pauze.

Conclusie

Uit het vergelijken van de twee sporten wordt duidelijk dat voetbal moeilijker is omdat het meer uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen van een speler vereist dan voetbal.

Voetbal is vermoeiender dan voetbal omdat de spelers langer op een hoger niveau moeten blijven presteren dan een voetballer. Ook krijgen ze veel minder pauzes tijdens een wedstrijd en moeten ze langer doorgaan.

Het vermogen van een speler om het spel te lezen

Voetbal is moeilijker dan voetbal: 4 redenen waarom | Jouw voetbalthuis (6)

Het laatste gebied waarop ik wil vergelijken of voetbal en voetbal moeilijker zijn, betreft de mentaliteit van een speler.

In elke sport moet een speler zich volledig bewust zijn van wat er van hem wordt verwacht en die taak vervolgens voltooien. Maar wat er van een speler wordt verlangd, kan per sport verschillen.

Bij voetballers opereren ze vaak spel voor spel.De coach zal hen vertellen welk spel ze moeten gebruiken, en als dat is voltooid, gebruiken ze een ander spel uit het draaiboek. De teams gaan zo door tijdens het spel en het gebruikte spel hangt af van de fase van het spel en wat er gebeurt.

Bij voetbal ligt het ingewikkelder.

Een coach informeert het team voordat een wedstrijd begint. Ze zullen de tactieken overbrengen waarvan ze willen dat het team ze gebruikt en uitleggen hoe ze verwachten dat de spelers tijdens het spel zullen presteren. Zodra het spel begint, is er minimale gelegenheid voor de coach of technische staf om hun instructies aan te passen of te wijzigen. De rust van 15 minuten is de enige kans die ze hebben om dit te doen.

Een goede voetballer moet hierdoor een expert zijn in het lezen van het spel, begrijpen wat er gebeurt en zijn spel of tactiek aanpassen om te reageren op de realiteit van wat er op het voetbalveld gebeurt.

Het komt vaak voor dat een wedstrijd niet gaat zoals de coach of spelers verwachten, en het team moet zich dienovereenkomstig aanpassen. Dit vergt ervaring, bewustzijn en gericht mentaal vermogen van de speler.

Conclusie

Voetbal is moeilijker dan voetbal in dit gebied.

Een voetballer moet goed zijn in het opvolgen van instructies. Toch moet een voetballer goed zijn in het opvolgen van aanwijzingen eneffectief zijn in het aanpassen aan de situatie van een spel als het verandert zonder te vertrouwen op de coach om hen te vertellen wat ze moeten doen.

Algemene conclusie

Dus daar heb je het. Na vergelijking van deze vijf gebieden is het duidelijk dat voetbal moeilijker is dan voetbal. Hoewel voetbal fysiek de meest veeleisende van de twee sporten is, zijn die er ookvier redenen waarom voetbal moeilijker is dan voetbal:

  1. Het is moeilijker om een ​​doelpunt te scoren in het voetbal dan om punten te pakken in het voetbal
  2. Het vereist meer vaardigheid om te voetballen dan om te voetballen
  3. Voetbal vereist meer uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen dan voetbal
  4. En voetbal vereist een hoger niveau van tactisch bewustzijn en het vermogen om het spel effectief te lezen.

Als je verder wilt gaan met het vergelijken van voetbal en voetbal, bekijk dan deze twee andere berichten die ik heb geschreven:

Voetbal versus voetbal: hoe beide sporten zich verhouden

EnVoetbal versus voetbalveld: hoe de twee velden zich verhouden

Voetbal is moeilijker dan voetbal: 4 redenen waarom | Jouw voetbalthuis (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Frankie Dare

Last Updated:

Views: 5771

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Frankie Dare

Birthday: 2000-01-27

Address: Suite 313 45115 Caridad Freeway, Port Barabaraville, MS 66713

Phone: +3769542039359

Job: Sales Manager

Hobby: Baton twirling, Stand-up comedy, Leather crafting, Rugby, tabletop games, Jigsaw puzzles, Air sports

Introduction: My name is Frankie Dare, I am a funny, beautiful, proud, fair, pleasant, cheerful, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.