Welke winkels laten honden toe? Een gids voor huisdiervriendelijke detailhandelaren (2022) | Schitterende hond (2024)

Honden vergezellen hun baasjes meer dan ooit in winkels. Hier is een gids voor welke winkels honden toelaten en hoe je alle betrokkenen de beste ervaring kunt bieden.

Steeds meer winkels antwoorden ja op de vraag “Mag mijn hond mee?” en honden binnen laten. Hoewel veel winkels misschien niet huisdiervriendelijk zijn, blijft de lijst met winkels groeien. Uw pup meenemen op hondvriendelijke winkeluitstapjes kan zowel voor u als voor uw huisdier voordelen opleveren.

Een groot voordeel van het meenemen van uw hond om boodschappen te doen, is dat u meer tijd met uw hond kunt doorbrengen. Bovendien krijgt uw hond de gelegenheid om de juiste interacties met nieuwe mensen en nieuwe omgevingen te oefenen.

Behalve dat u tijd met uw hond kunt blijven doorbrengen, kan het ook handig zijn om uw hond mee te nemen naar een winkel: u hoeft zich geen zorgen te maken dat u uw pup in de auto of thuis moet laten.

Hier is een gids voor welke winkels honden binnen laten, en de beste en veiligste manieren om met uw hond te winkelen.

Inhoud show

Bel voordat u uw hond naar een winkel brengt

Als u weet welke winkels u van plan bent te bezoeken voordat u vertrekt, is het een goed idee om van tevoren te bellen om te informeren naar het beleid voor huisdieren. Sommige winkels vermelden huisdiervriendelijk beleid online, maar het is nooit een slecht idee om te controleren of die informatie nog steeds up-to-date is.

Dit geldt met name voor grote bedrijven met veel locaties: sommige winkelmanagers staan ​​honden toe, andere niet. Het is dus een goed idee om ervoor te zorgen dat uw hond, indien mogelijk, van tevoren wordt toegelaten.

Het kan ook een goed idee zijn om een ​​andere persoon mee te nemen die bij de hond kan blijven terwijl u winkelt, vooral als u geen contact kunt opnemen met een winkel of als u niet zeker weet welke winkels u gaat bezoeken.

Als de winkel geen bord heeft dat honden verbiedt, moet u uw hond naar binnen kunnen brengen om te vragen of ze wel of niet zijn toegestaan. Zegt de beheerder of een medewerker nee, dan kan de hond samen met uw begeleider buiten wachten tot u klaar bent met boodschappen doen.

Zorg ervoor dat het eenGoede pasvorm voor de winkel en voor de hond

Als u nog nooit met uw hond in een bepaalde winkel bent geweest, is het belangrijk om eerst te overwegen of dat soort winkel een niet-geleide hondenvriend zou verwelkomen. Een supermarkt zal bijvoorbeeld minder snel honden willen toelaten dan een souvenirwinkel.

Bovendien staan ​​sommige winkels min of meer open voor honden van bepaalde rassen of maten. Een kleine hond die bijvoorbeeld gemakkelijk kan worden gedragen (of wordt gedragen) terwijl hij in de winkel is, is misschien minder een potentieel probleem dan een grote, gelukkige hond met een wild kwispelende staart die per ongeluk iets kan omstoten.

Evenzo is het belangrijk om te overwegen hoe uw hond reageert in deze nieuwe omgeving. Is uw hond schichtig of brutaal? Kan hij goed overweg met alle soorten mensen? Voor honden die verlegen zijn of bepaalde soorten trauma hebben meegemaakt, past een onbekende afgesloten ruimte waarin ze met vreemden kunnen omgaan, misschien niet goed.

Als uw hond nog erg jong is, kan het ook een goed idee zijn om te wachten of andere manieren te vinden om uw hond te socialiseren met nieuwe mensen en omgevingen voordat u hem naar een winkel brengt. Om ervoor te zorgen dat uw hond zijn beste beentje voorzet, moet hij zich relatief op zijn gemak voelen bij het ervaren van nieuwe omgevingen.

Een grote winkel is een goede plek voor een jonge of sociaal onervaren hond om manieren in de winkel te leren. De gangpaden zijn breed, de vloeren zijn van beton en er is niet veel dat kwetsbaar is. Vergelijk dat eens met bijvoorbeeld een kleine boetiek-porseleinwinkel.

Welke winkels laten honden toe? Een gids voor huisdiervriendelijke detailhandelaren (2022) | Schitterende hond (1)

Emotionele hulphonden en hulphonden

Hoewel honden met emotionele steun een grote zegen kunnen zijn voor hun baasjes, zijn die huisdieren over het algemeen niet toegestaan ​​in winkels met een strikt geen-huisdierenbeleid. In vergelijking met ambtenaarhulphonden, emotionele steunhonden hebben geen gespecialiseerde training om hun baasjes te helpen.

Hulphonden kunnen hun baasjes bijna overal vergezellen. Sterker nog, volgens deADA, hulpdieren zijn toegestaan ​​in "alle ruimtes van openbare voorzieningen en particuliere bedrijven waar leden van het publiek, programmadeelnemers, klanten, klanten, beschermheren of genodigden zijn toegestaan."

Om te bepalen of een hond een hulpdier is, mogen bedrijven twee vragen stellen:

  • “Is dit dier nodig vanwege een handicap?
  • Voor welk werk of welke taak is dit dier opgeleid om uit te voeren?” (ADA)

Er zijn enkele uitzonderingen, zoals in gevallen waarin het hulpdier zich niet goed gedraagt ​​of op locaties met strikte veiligheidseisen, maar anders kunnen hulpdieren hun eigenaren begeleiden en helpen, zelfs op locaties waar huisdieren doorgaans niet zijn toegestaan.

Welke winkels laten honden toe? Een gids voor huisdiervriendelijke detailhandelaren (2022) | Schitterende hond (2)

Zorg ervoor dat uw hond voldoende is opgeleid en gecontroleerd

Je moet nooit zomaar besluiten om je hond mee te nemen naar een winkel als ze niet eerst goed zijn afgericht en gesocialiseerd. Je zou niet ineens een 10-jarig kind in een winkel brengen dat nog nooit in een winkel is geweest en verwachten dat ze weten hoe ze zich moeten gedragen, en hetzelfde geldt voor een hond.

Ze moeten altijd aangelijnd zijn en basistrainingsmanieren hebben - niet aan de lijn trekken, op vreemden springen of koopwaar besnuffelen. Big-box-winkels zoals Home Depot zijn goede startplaatsen om uw hond kennis te laten maken met de winkelervaring in de winkel.

Neem water en een kom mee als je een tijdje van huis gaat. Je hond zou niet moeten lijden. De opwinding van nieuwe plaatsen kan een hond snel vermoeien en ook dorstig maken.

We raden ook aan om een ​​kopie van het vaccinatieboekje van uw hond op uw telefoon te bewaren voor het geval zich problemen voordoen, of het nu gaat om een ​​verzoek van een winkelmanager of een negatieve interactie met een andere hond of klant.

Honden naar winkels brengen die niet officieel hondvriendelijk zijn

Hoewel het brengen van een hond naar een winkel die niet hondvriendelijk is, misschien niet leidt tot confrontatie of gedwongen verwijdering, zijn er redenen buiten de juridische gevolgen dat het over het algemeen geen goed idee is om een ​​hond naar een winkel te brengen die niet hondvriendelijk is.

Hoewel het misschien geen probleem is om uw hond mee te nemen zodat u kunt informeren naar het beleid van de winkel, kan het brengen van een hond in een winkel waar hij niet wordt verwacht, leiden tot ongemak voor andere klanten en medewerkers. Sommige mensen hebben in het verleden slechte ervaringen met honden gehad en geconfronteerd worden met een hond (zelfs een vriendelijke) op een onverwachte plek kan voor hen beangstigend zijn.

Het is belangrijk om respect te hebben voor de mensen om je heen, en hoewel het misschien niet de bedoeling is, is het niet eerlijk om anderen te dwingen in de buurt van een hond te zijn in een omgeving waarin ze niet verwachten honden tegen te komen. Nogmaals, het beste wat u kunt doen als u niet zeker bent van het hondenbeleid van een winkel, is om contact op te nemen met de winkel voordat u daar aankomt, en zelfs als winkels hondvriendelijk zijn, moet u ervoor zorgen dat u al hun regels volgt, inclusief het houden van honden aangelijnd.

Welke winkels laten honden toe? Een gids voor huisdiervriendelijke detailhandelaren (2022) | Schitterende hond (3)

Ga niet in discussie met werknemers!

Tenzij een winkel specifiek aangeeft dat ze huisdieren toestaan, maak geen ruzie of maak geen scène als ze je hond niet binnen laten. Retailmedewerkers krijgen niet veel betaald en volgen alleen het beleid dat hen is geleerd. "Die klant" zijn doet niemand goed. Wees beleefd, breng uw hond terug naar de auto en voorkom dat uw pup in verlegenheid wordt gebracht door zijn baasje. Beschouw elke mogelijkheid om met uw hond te winkelen als een bonus, niet als een recht.

Officieel beleid van winkels voor het toelaten van honden

Hier zijn het nieuwste bedrijfsbeleid van winkels met betrekking tot het toelaten van honden binnen, evenals het "woord op straat" - onze eigen observaties en gedeelde anekdotes over het beleid dat deze winkels daadwerkelijk hanteren.

Welke winkels laten honden toe? Een gids voor huisdiervriendelijke detailhandelaren (2022) | Schitterende hond (4)

Ace-hardware

Ace Hardware-winkels zijn mogelijk hondvriendelijk, afhankelijk van de locatie. Ace Hardware-winkels, die onafhankelijk gerund worden, kunnen andere regels hebben, afhankelijk van de lokale wetgeving en de voorkeuren van de manager. Hulpdieren zouden in de winkels mogen zijn, maar de meest betrouwbare manier om erachter te komen of andere honden wel of niet zijn toegestaan, is door van tevoren contact op te nemen met de winkel.

Woord op straat:Het beleid is per winkel.

Barnes and Noble

Samen met je hond door boeken en tijdschriften bladeren kan een leuke manier zijn om wat tijd met ze door te brengen, en boekverkoper Barnes & Noble heeft een aantal winkels die dat misschien voor je kunnen doen.

Barnes & Nobleswebsitegeeft aan dat hulpdieren welkom zijn en dat andere honden mogelijk zijn toegestaan ​​op basis van lokale gezondheidscodes. Het is onwaarschijnlijk dat shoppers hun honden mee kunnen nemen naar Barnes & Noble-winkels met coffeeshops of cafés vanwege regels met betrekking tot voedselbereiding, maar Barnes & Noble-winkels zonder die toevoegingen kunnen huisdiervriendelijk zijn.

Woord op straat:We zien veel honden in B&N, zelfs honden die eten serveren. Maar net als bij andere winkels die huisdiervriendelijk zijn of winkels hebben die huisdiervriendelijk zijn, is het een goed idee om van tevoren contact op te nemen met de winkelier voor verificatie.

Welke winkels laten honden toe? Een gids voor huisdiervriendelijke detailhandelaren (2022) | Schitterende hond (5)

Bass Pro Shops en Cabela's

Bass Pro Shops, detailhandelaar in openluchtrecreatie, is hondvriendelijk, behalve als zijnwebsitenotities, waar staats- of lokale wetten huisdieren verbieden. Hulpdieren zijn echter altijd welkom.

Naast de verkoop van producten in de categorieën hondentraining, traktaties en speelgoed, en beddengoed en schuilplaatsen, sommigeBass Pro-winkelshebben binnen- of buitenkennels die klanten kunnen gebruiken voor hun honden terwijl ze winkelen. Neem van tevoren contact op met de winkel om ervoor te zorgen dat de locatie huisdiervriendelijk is en een kennel heeft (als je die nodig hebt).

Cabela's, een openluchtrecreatiewinkel die in 2017 is overgenomen door Bass Pro Shops, is volgens haar ook huisdiervriendelijkwebsite. Net als bij Bass Pro Shops zijn er mogelijk kennels beschikbaar waar uw hond kan wachten terwijl u winkelt.

Woord op straat:In onze ervaring zijn Bass Pro Shops en Cabela's super hondvriendelijk. Geen garanties, maar de kansen zijn in jouw voordeel.

Welke winkels laten honden toe? Een gids voor huisdiervriendelijke detailhandelaren (2022) | Schitterende hond (6)

Costco

Een andere op lidmaatschap gebaseerde big-box magazijnclub,Costco groothandelstaat geen andere honden dan hulpdieren toe in haar winkels. Dat gezegd hebbende, heeft de winkel een aantal dierenvoeding, supplementen en dierenverzorgingsartikelen, waaronder opties van Kirkland, het winkelmerk van Costco.

Woord op straat:We hebben veel honden gezien in Costco, zowel aan de lijn lopen als gedragen worden. Dit is geen garantie op toelating voor uw huisdier, maar het is de moeite waard om bij de beheerder te informeren of te kijken of er andere honden worden toegelaten. Een waarschuwing is dat deze winkels erg druk en druk kunnen zijn en dat uw hond zich misschien niet echt op zijn gemak voelt in zo'n omgeving.

Doe-het-zelf-zaak

Big-box hardware en woonwinkel Home Depot staat, net als Lowe's, bekend om de hondvriendelijkheid van veel van zijn winkels. Net als Lowe's heeft Home Depot echter geen expliciet geschetst huisdierenbeleid op zijn website.

Woord op straat:We zien de hele tijd honden in Home Depot, dus de kans dat ze de jouwe toestaan, zou goed moeten zijn. Hoewel ze wel kennels, hondenhokken, hondenbedden en andere dierenverzorgingsartikelen hebben die leuk zijn om je huisdier naar de winkel te brengen om te verkennen, is het zeker een goed idee om van tevoren te bellen om te verduidelijken of niet-servicedierenhonden mogen worden gebracht in de winkel.

Jo-Ann stof en ambacht

Jo-Ann Fabric and Craft-winkels zijn hondvriendelijk en laten honden toe in bepaalde Jo-Ann-winkels. Volgens het bedrijfwebsite, de richtlijnen die uw hond moet volgen, zijn onder meer goede manieren, op de hoogte zijn van vaccins en aangelijnd zijn of in een reismand zitten; eigenaren zijn ook verantwoordelijk voor het opruimen van hun huisdieren en zijn gevoelig voor allergische of ongemakkelijke klanten.

Hoewel niet elke locatie hondvriendelijk is, is de winkelpagina op deJoAnnwebsite vermeldt onder "Winkelfuncties" of u op specifieke locaties uw hond mag meenemen. Omwille van de toegankelijkheid zijn hulpdieren echter welkom in elke winkel.

Woord op straat:Joanne's maakt hun huisdierenbeleid duidelijk voor elke winkel, dus ga gewoon met de stroom mee. En vergeet niet dat ze net zo verveeld kunnen raken als een kind terwijl ze wachten tot jij stoffen en patronen uitzoekt.

Welke winkels laten honden toe? Een gids voor huisdiervriendelijke detailhandelaren (2022) | Schitterende hond (7)

Lowe's

Detailhandel in huisverbetering en hardware Lowe's heeft de reputatie hondvriendelijk te zijn, maar het bedrijf vermeldt geen huisdierenbeleid op zijn website. Lowe's handhaaft deze reputatie door zijn huisdiergerelateerde interieurdecoratie, maar ook door producten zoals kennels, lijnen en behendigheidscursussen.

Woord op straat:Hoewel het niet ongebruikelijk is om honden hun winkelende eigenaren naar Lowe's winkels te zien vergezellen, is het een goed idee om eerst de Lowe's locatie te bellen die u van plan bent te bezoeken om er zeker van te zijn dat die specifieke winkeldoethonden toelaten.

Michael's

Hoewel de website niet aangeeft dat het huisdiervriendelijk is, kan de kunst- en handwerkwinkel Michaels honden toelaten in sommige van zijn winkels. De winkels van Michael kunnen behoorlijk krap zijn, dus het meenemen van grote honden is misschien toch geen goed idee.

Woord op straat:De locatie en de voorkeuren van de beheerders bepalen over het algemeen of andere honden dan geleidehonden zijn toegestaan, dus u dient voor uw bezoek contact op te nemen met de winkel om te zien of uw hond welkom is.

Nordström

Wie had kunnen weten dat warenhuis Nordstrom honden toestaat? Ze hebben zelfs een Instagram-hashtag: #dogsofnordstrom.

Oude marine

De oude marine ismeegaandom dieren te dienen. Op zijn website en de website van het moederbedrijf Gap Inc. vermeldt Old Navy echter geen beleid over het al dan niet toelaten van honden in zijn winkels.

Hoewel de site geen expliciet huisdierenbeleid vermeldt, verkoopt Old Navy een "dierenwinkel" lijn van hondenkleding, speelgoed en riemen en staat erom bekend honden in zijn commercials en als mannequins in zijn winkels te gebruiken.

Woord op straat:Oude marinelocaties in winkelcentra en winkelcentra zijn vaak huisdiervriendelijk, hoewel verschillende managers en winkels verschillende beleidsregels en voorkeuren hebben.

Hoewel hulpdieren altijd welkom zijn, hebben verschillende managers verschillende regels voor elke winkel en bespaart u uzelf de moeite om erachter te komen dat uw hond niet in de winkel is toegestaan ​​door die informatie vroegtijdig te verifiëren.

Petco / PetSmart

Zowel Petco als PetSmart, evenals zowat elke andere dierenwinkel, laten honden toe. Sterker nog, ze moedigen ze aan. Maak dus van de gelegenheid gebruik en laat uw pup een nieuw speeltje uitzoeken.

Welke winkels laten honden toe? Een gids voor huisdiervriendelijke detailhandelaren (2022) | Schitterende hond (8)

Aardewerk Schuur

Hoewel er geen officieel huisdierenbeleid op hun website staat, staat Pottery Barn bekend om hun hondvriendelijke winkels. U moet dit eerst controleren, maar uw hond is waarschijnlijk welkom in Pottery Barn-winkels en kan zelfs een meubelstuk vinden om de komende jaren op te slapen.

Doel

Hoewel Target geleidehonden verwelkomt, staat de winkelier in algemene merchandise geen honden met emotionele steun of andere honden toe in zijn winkels.

De mascotte van Target, de Bull Terrier genaamd Bullseye, suggereert dat de winkel hondvriendelijk kan zijn - inderdaad, Target heeft dierenvoeding, dierenverzorgingsartikelen en leuk speelgoed en kleding voor je hond, maar als je hond geen dienstdier is, zou het het beste zijn om ze thuis te laten terwijl u winkelt.

Woord op straat:Target lijkt dit beleid af te dwingen, hoewel we horen dat veel kleine honden in portemonnees, enz. Niet wordt verteld om te vertrekken.

Welke winkels laten honden toe? Een gids voor huisdiervriendelijke detailhandelaren (2022) | Schitterende hond (9)

Tractor bevoorrading

Tractor Supply-winkels zijn hondvriendelijk. Neem gerust uw honden mee!

Walmart en Sam's Club

Volgens zijnwebsite, Walmart staat geen honden toe in zijn winkels, hoewel geleidehonden een uitzondering vormen. De soorten Walmart-winkels zijn onder meer Supercenters, Neighborhood Markets en "gewone" Walmart-winkels (voordelige warenhuizen), die geen honden toelaten die geen hulpdieren zijn.

Sam's Club is een op lidmaatschap gebaseerde magazijnclub die ook eigendom is van Walmart Inc. Net als Walmart-winkels,Sams clubstaat hulpdieren toe, maar staat geen andere huisdieren toe in zijn winkels.

Hoewel Walmart en Sam's Club geen honden in hun winkels toelaten, hebben beide retailers veel opties voor dierenvoeding en dierenverzorgingsartikelen.

Woord op straat:Het is wisselvallig voor kleine honden in portemonnees of gedragen.

Een laatste waarschuwing

Hoewel veel winkels beleid hebben waarin staat dat alleen geleidehonden zijn toegestaan ​​(of niet aangeven of niet-geleidehonden welkom zijn), is het misschien geen slecht idee om een ​​winkel te bellen die je van plan bent te bezoeken om te zien of die specifieke locatie al dan niet hondvriendelijk is. In het ergste geval moet u de hond misschien thuis, bij iemand anders of in een auto met airconditioning achterlaten, maar het is de moeite waard om het te proberen, omdat u misschien merkt dat sommige lokale winkels regels hebben die niet volledig overeenkomen met het bedrijfsbeleid.

Soms hebben bepaalde winkels ook borden bij of op hun ingangen die aangeven of huisdieren al dan niet zijn toegestaan; als u niet de mogelijkheid heeft gehad om voorafgaand aan uw bezoek het huisdierenbeleid te controleren, kunt u op zoek gaan naar een soortgelijke kennisgeving. Als u er geen kunt vinden, kunt u uw hond naar binnen brengen om iemand te zoeken die de regels van de winkel kan verduidelijken, maar houd er rekening mee dat de winkel mogelijk niet hondvriendelijk is en dat u mogelijk met uw pup moet vertrekken.

Sommige winkelwebsites vermelden informatie over het beleid voor huisdieren en uitzonderingen op regels voor alleen geleidedieren, maar in veel gevallen moet u misschien van tevoren bellen of de winkel persoonlijk bezoeken om opheldering te krijgen.

Conclusie

Hoewel bepaalde soorten winkels, zoals winkels waar voedsel wordt bereid, minder geneigd zijn om honden te verwelkomen, zijn er veel winkeliers die honden toelaten of die bepaalde locaties hebben die hondvriendelijke winkels zijn.

Vraag bij twijfel om verduidelijking van de regels, en als u een winkel vindt die u met uw hond kunt bezoeken, geniet dan van de gelegenheid om tijd door te brengen met uw hond in een nieuwe omgeving!

Welke winkels laten honden toe? Een gids voor huisdiervriendelijke detailhandelaren (2022) | Schitterende hond (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Barbera Armstrong

Last Updated:

Views: 5343

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Barbera Armstrong

Birthday: 1992-09-12

Address: Suite 993 99852 Daugherty Causeway, Ritchiehaven, VT 49630

Phone: +5026838435397

Job: National Engineer

Hobby: Listening to music, Board games, Photography, Ice skating, LARPing, Kite flying, Rugby

Introduction: My name is Barbera Armstrong, I am a lovely, delightful, cooperative, funny, enchanting, vivacious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.